MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Güçlü Örgüt,Güçlü İktidar ,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Partili Üyeler İle Bir Araya Geliyor “
“Güçlü Örgüt,Güçlü İktidar ,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Partili Üyeler İle Bir Araya Geliyor “

“BAŞKAN EFENDİ ARGUNŞAH CHP ÖRGÜTÜ İLE BİR ARAYA GELİYOR “

“İLK TOPLANTI PETROL İŞ MAHALLESİNDEN BAŞLATILDI”
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah öncülüğünde CHP Kartal İlçe yönetim kurulu üyeleri Kartal’ın 20 mahallesinde CHP Üyeleri ile bir araya geliyor .

İlk toplantıyı Petrol iş mahallesinde gerçekleştiren Argunşah, CHP Partili üyeler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Argunşah,sözlerine şu şekilde devam etti. Değerli partili yol arkadaşlarım kıymetli CHP Partisinin üyeleri, uzun zamandır Ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle bir araya gelemedik. Önceliğimiz sizlerin sağlığı oldu ve bu nedenle gelen yasaklarla birlikte önemsediğim örgüt toplantılarını yapamadık .Ben göreve geldiğimde söylemiştim her ay düzenli olarak örgüt toplantısı yapmayı hedeflemiştik.Ama ne yazıkki pandemi nedeniyle gerçekleştiremedik .

Bende bu salgına yakalanarak zor bir süreç atlattım.Her birinizin Partimize kattığınız değer ve mücadele azmini gururla takip ediyorum. Bizler bir araya gelmesekte yol arkadaşlığınızdan en ufak bir şüphe duymadım .İlk toplantımızı Petrol iş mahallemizde yapıyoruz 20 mahallemizde toplantılarımız devam edecek .Gönül isterdiki Örgüt toplantılarımızı yapalım fakat sizlerin sağlığını tehlikeye sokmamak adına toplantılarımızı kısa tutarak herbir mahallede toplanma kararı aldık.İleriki günlerde parti olarak öbek çalışmamız olacaktır .Bu anlamda öbek çalışmamızda hedefimiz en az 400 ev ve bu çalışmada en can alıcı durum bizlere oy vermeyen vatandaşlarımız olacak .Her öbek çalışmasında bir bayan ve bir erkek arkadaşımız olmak üzere iki kişi görev alacak.

“ÇALIŞMALARIMIZ HALK ODAKLI OLACAK “

Efendi Argunşah,çalışma planını şu şekilde anlattı ,halka dokunacağız …

Çalışma plânımız ile daha çok vatandaşımıza ulaşacağız .Her zaman CHP ‘sine yakışır bir tutumla bundan sonraki çalışmalarımız Halk odaklı olacaktır .Bizleri kabul ettiğiniz için mahalle birim başkanım ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum bundan sonra ben sizleri dinlemek istiyorum ifadesine yer verdi.


Başkan Efendi Argunşah, söz sizde diyerek partili üyelerin soru ve önerilerini tek tek aldı.
Toplantıya ,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP Kartal ilçe sekreteri Mert Polat,CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Önder Turmuş , CHP Kartal ilçe Başkan yardımcıları ,İsmet Ak, Kaya Celep ,Özlem Doğan Cendere, Av.Neşe Büklü ,Niyazi Gökçin ,CHP Petrol iş mahalle birim Başkanı Selahattin Yıldırım ,mahalle birim yönetimi ,CHP Partili üyeler katıldı..
Toplantı ,Partili üyelerin soru ve önerilerinden sonra ,Argunşah’ın cevapları ile sonlandırıldı..

HBER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 02 Temmuz 2021 Cuma 23:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir