MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “GÜMÜŞLÜKTE BİR CENNET “
“GÜMÜŞLÜKTE BİR CENNET “

PARADİSE GARDEN GÜMÜŞLÜK EVLERİ

Doğayla huzurun kesiştiği nokta….

Zaman tüneli içinde oluşan uygarlık selinin, erişilmez doruklarından süzülerek, Ege’in köpük köpük lacivert sularına kavuştuğu görkemli, gizemli ve eşsiz güzellikteki doğaya hakim bir mekan…

Sizler,
Kuş sesleri arasında “günaydın” dedikten sonra, oğlak ve cırcır böceklerinin eşlik ettiği apartımızda; Myndos yöresi çevre köylerinden gelen, taze tereyağı , zeytin, peynir çeşitleri günlük yumurta, ev yapımı turunç, gül ve portakal reçelleri ile unutamayacağınız bir kahvaltı yaparak güne başlayacaksınız ve huzurun tadını burada çıkaracaksınız…

Bu güzel mekanın sahibi ve işletmecisi Durmuş Özdemir aynı zaman da eğitimci. Gümüşlük te yelken kulübü de işleten Durmuş Özdemir’in zaman zaman İstanbul’dan öğrencileri de grup halinde bu cennet mekana geliyorlar.

Ağpart odaları, ağaç evleri ve havuzu ile adeta cennetten bir köşe olan bu güzel mekan da huzur içerisinde tatilinizi gerçekleştirip gönül rahatlığı ile dostlarınıza tavsiye edebilirsiniz.

Bodrumun incisi Gümüşlükte bulunan Paradise apart otel’in sadece Türkiye’den değil dünyanın çeşitli ülkelerinden de misafirleri var.

Mekanın işletmecisi Durmuş Özdemir otel hakkında şu bilgileri verdi bize.

APART ODALARIMIZ
2 – 4 kişilik, bahçe manzaralı olup french Balkon’a sahiptirler.
Hacimleri (24 – 32 metrekare ) arasında değişmektedir.

AĞAÇ EVLERİMİZ
Tamamen ağaç işciliği ile yapılan dairemiz 2-4 kişilik bahçe manzarasına sahip geniş balkonludur.

HAVUZUMUZ
Dilerseniz behçe ile çevrili Havuz’umuzda, dilerseniz 3 dk yürüme mesafesinde yer alan muhteşem Gümüşlük sahilinin keyfini çıkarabilirsiniz. Havuzumuzda yüzerken Doğal Bar da hizmetinizde olacaktır.

Diyerek otel hakkında bilgiler veren Özdemir’e otellerinde kaldığımız 10 günlük süre içerisinde deneyimli personelleri ile bizlere yaşattıkları güzel günler için teşekkür ederiz.

Galeri
📆 25 Mayıs 2021 Salı 22:56   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir