MENÜ ☰
..
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, Toplum » Hasköy Sahil’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
Hasköy Sahil’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Beyoğlu’nda düzenlenen Zafer Konseri’nde, Türk Halk Müziği Sanatçısı Resul Dindar sevilen şarkılarıyla Beyoğlululara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Beyoğlu’nda bir birinden renkli etkinliklerle kutlandı. Beyoğlu Belediyesi tarafından büyük Türk bayrağıyla düzenlenen Zafer Yürüyüşü ile başlayan bayram coşkusu, Hasköy Sahne’de gerçekleştirilen zafer Konseri ile hat safhaya ulaştı. Saat 21.00’da başlayan konserde, Türk Halk Müziği Sanatçısı Resul Dindar sevenleriyle buluştu. Konserde binlerce vatandaş ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak usta sanatçının sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir bayram coşkusu yaşadı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da eşi Seyhan Yıldız ile birlikte konsere katılarak vatandaşların zafer coşkusuna ortak oldu.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’NE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

Konser alanında toplanan vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Başkan Yıldız, “Beyoğlu’nda, İstanbul’da ve Türkiye’nin dört bir yanında bu akşam büyük bir coşku var. Hep birlikte büyük bir zafer coşkusu yaşıyoruz. Bu vesileyle bu vatanı bizlere emanet eden 1071 Malazgirt zaferinden bugüne,  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bizlere emanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne sonuna kadar sahip çıkacağız. Var olsun vatanımız, var olsun bayrağımız, var olsun istiklalimiz. Milletimiz var olsun, bayramlarımız daim olsun, zaferlerimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Hasköy Sahil’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

📆 02 Eylül 2021 Perşembe 15:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir