MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Hatay sporda üzen istifa “Murat Bereket görevinden istifa etti,
“Hatay sporda üzen istifa “Murat Bereket görevinden istifa etti,

Hatay spor İdari Menajer görevinde bulunan Murat Bereket görevinden istifa etti.Murat Bereket sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda istifasını şu sözlerle duyurdu:“Vicdanım ve gönlüm çok rahat bir şekilde Hatayspor’daki bütün görevlerimden istifa ediyorum.

Bereketin istifası Hatay spor camiasında şok etkisi yaratırken,sevenlerinide üzdü.Murat Bereket’in paylaşımına üzgün ifadelerle yorumlar yapıldı.

İşte Bereketin sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım;

Vicdanım ve gönlüm çok rahat bir şekilde Hatayspor’daki bütün görevlerimden istifa ediyorum. Bugüne kadar hep verdiğim sözlerin arkasında durdum ve ona göre davrandım. Çok şükür ki, 2 seneyi aşkın görev yaptığım memleketimin takımında, 53 yıl sonra Süper Lig’e çıkan ekibin bir parçası oldum. Süper Lig’e süper bir başlangıç yapan Hatayspor’u bundan sonraki süreçte de gönülden destekleyeceğim. Bu zamana kadar çalıştığım başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş olmak üzere, Kulüp Başkanlarım Mehmet Maden ve Nihat Tazearslan’a, birbirinden değerli hocalarım İlhan Palut, Bayram Toysal, Mehmet Altıparmak, Ömer Erdoğan ve ekiplerine, Hatayspor’un formasını terleten çok sevgili futbolcu kardeşlerime, emekçi kulüp personellerimizin her birine ayrı ayrı, en başından beri hep desteğini hissettiren ve en kötü günümde yanımda olan Hatayspor’un büyük taraftarına ve son olarak birlikte mesai yaptığım değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca Hatay’la hiç ilgileri olmamalarına rağmen bana olan sevgilerinden dolayı hep destekleyen değerli abilerim ve kardeşlerim de hep var olun ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 29 Eylül 2020 Salı 23:20   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir