- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Hollanda Başkonsolosu Bolhuis ve Halefi Başkonsolos Uijterlinde’den Başkan Yıldız’a Ziyaret

Görevi sona ermek üzere olan Hollanda Krallığı İstanbul Başkonsolosu Bart Van Bolhuis, halefi Başkonsolos Arjen Uijterlinde ile birlikte Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı ziyaret etti.

İstanbul’daki görevi sona ermek üzere olan Hollanda Krallığı İstanbul Başkonsolosu Bart Van Bolhuis, halefi Başkonsolos Arjen Uijterlinde ile birlikte Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Başkonsolos Bolhuis ile Uijterlinde’yi makamında ağırladı. İstanbul’da ve Beyoğlu’nda harika zaman geçirdiğini, buranın her zaman kalbinde özel bir yeri olacağını belirten Başkonsolos Bolhuis, daha önce Azerbaycan’da görev yapan Uijterlinde’i Başkan Yıldız ile tanıştırdı.

UİJTERLİNDE: GÖREVE BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

İstanbul’da olduğu için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten yeni Başkonsolos Uijterlinde göreve başlamak için sabırsızlandığını ifade etti. Yeni görevi için Uijterlinde’ye başarılar dileyen Başkan Yıldız, var olan dostluk ve ilişkilerin geliştirilmesi için elinde gelen katkıyı sağlamaktan mutluluk duyacağını ve Bolhuis’i tekrar Beyoğlu’nda misafir etmekten memnuniyet duyacağını ifade etti.