MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Kartal, Manşet » Hoş Geldin Boyacı’ Adlı Tiyatro Oyunu ile Kartallılar Kahkahaya Doydu
Hoş Geldin Boyacı’ Adlı Tiyatro Oyunu ile Kartallılar Kahkahaya Doydu

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi, ‘Hoş Geldin Boyacı’ isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Donald Churchill’in yazdığı ve Arif Akkaya’nın yönettiği oyun, izleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşatırken bir yandan da insanların birbirine ihtiyacı olduğunda sınıf ayrımının nasıl ortadan kalktığını gözler önüne serdi. Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner’in başarılı sahne performansı ile izleyenleri büyülediği tiyatro oyunu, kapalı gişe oynandı.

Başkan Gökhan Yüksel’den Teşekkür

Oyunun sonunda sahneye çıkan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, usta oyunculara Kartal heykelciği takdim ederek izleyicilere seslendi: “Değerli ustalarımıza çok teşekkür ediyorum, bizi bugün onurlandırdılar. Tiyatro ve sanat hep yaşasın, biz de buna vesile olalım. Bizleri unutmasınlar diye bu güzel Kartal heykelciğini takdim etmek istiyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Kartallı dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Oyunun Konusu

Walter hayatı boyunca aktör olma hayalleri kurarken para kazanmak adına boyacılığa başlamıştır. Bir gün arkadaşının yerine bir evi boyamaya gittiğinde Marcia ile karşılaşır, üzerine kapı çalınır; gelen kocası tarafından aldatılan Jane’dir. Her üçünü de sürpriz bir gün beklemektedir.

Galeri
📆 20 Aralık 2019 Cuma 21:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir