- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

HÜSEYİN TOZKOPARAN:HEDEF 40 BİN KOLİ

Kartal belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla hazırlamış olduğu gıda kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmaya başladı.


Kartal Belediye Başkan’ı Gökhan Yüksel’in de üzerinde titizlikle durduğu koli yardımı Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan’ın gözetiminde ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor.
Kendisini makamında ziyaret ettiğimiz Tozkoparan, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı.
Belediyemiz her Ramazan ayında olduğu gibi bu senede gerekli yardımları ihtiyaç sahiplerine vermeye devam ediyor.
Birimimize bağlı Sosyal İşler Müdürümüz Ozan Haydar Selmanpakoğlu ile sürdürdüğümüz koordineli çalışma ile bu yıl gıda kolisi yardım hedefimiz 40 Bin adet….
Covid 19 virüsünün yaşamları çok daha zorlaştırdığı bu günler de Belediyemiz olarak komşularımızın mağduriyetlerini en aza indirgemek amaçlı yaptığımız bu yardım kampanyamızda hijyen kurallarına da riayet etmeyi unutmuyoruz.


Bildiğiniz üzere Ramazan ayı paylaşım ayıdır ve paylaştıkça güzelleşir.Kampanyamız da bizlerle beraber özverili bir şekilde yardımcı olan Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e ,vatandaşlarımıza yardımlarımızı özverili şekilde ulaştıran çalışma arkadaşlarımıza sizler adına teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.

HABER :NURAY YILMAZ