- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU CHP´Lİ BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul´daki Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarıyla buluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul´daki Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarıyla buluştu.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile bir araya geldi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medya hesabından “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve şeffaf, katılımcı, örnek bir yönetim anlayışı içinde olan CHP´li Belediye Başkanlarıyla bir araya geldik. 16 Milyon İstanbullu yeni bir başlangıca kavuşurken, bizler de bu güzel şehir için canla başla çalışmaya hazırız.´´ diye paylaşımda bulundu.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da” İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve İstanbul´u Sosyal Demokrat Belediyecilikle taçlandıran tüm CHP´li Belediye Başkanlarımız ile toplantıdayız. Herkese eşit ve ayrımsız hizmet anlayışımızla var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullanarak sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.