MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, maltepe, Manşet, Toplum » İSTASYON DERGİ’DEN 1. YAŞ GÜNÜNE ÖZEL ÖYKÜ YARIŞMASI
İSTASYON DERGİ’DEN 1. YAŞ GÜNÜNE ÖZEL ÖYKÜ YARIŞMASI

Cumhuriyet, adalet ve demokrasi   


Maltepe Belediyesi tarafından yayınlanan İstasyon dergisi yeni öykü yazarlarına kucak açtı. İstasyon Dergi yayın hayatının 1. yılında ‘Cumhuriyet Adalet ve Demokrasi’ konulu öykü yarışması düzenledi.

Maltepe Belediyesi, Kültür Müdürlüğü’nün bünyesinde yayınlanan ‘‘İstasyon’’ dergisinin düzenleyeceği  ‘‘İstasyon öykü yarışması’’ ile yeni öykü yazarlarına kucak açıyor. Düzenlenecek olan bu öykü yarışmasıyla ‘‘İstasyon’’ dergi edebiyatımıza yeni öykü yazarları kazandırmayı hedefliyor.

12 öykü yayımlanacak

‘‘İstasyon’’ dergisi yayın hayatına başlamalarının birinci yılında başlattığı öykü yarışması ile bizleri edebiyat şenliğine hazırlıyor. Yarışma sonunda İlk 3’e giren, mansiyon ödülünü alan yarışmacılarımızın da içinde bulunduğu jüri tarafından seçilecek olan 12 öykü ‘‘İstasyon’’ dergide yayınlanacaktır. 

‘‘İstasyon’’ dergi yarışmasında katılımcılar Cumhuriyet, Adalet ve Demokrasi temalarında öyküleri için başvurusunu yapabilecekler. Yapılan öykü yarışmasında İlk üçe girecek yarışmacılara notebook (bilgisayar) hediye edilecektir. Ayrıca, İlk 20’ye giren yarışmacıların öyküleri İSTASYON dergide yayınlanacaktır.

Son başvuru 1 Ekim

Yarışmanın son başvuru tarihi 01 Ekim 2021, sonuçlar ise 28 Ekim 2021 tarihinde ‘‘İstasyon’’ dergi internet sayfasından duyurulacak. Öyküleri ile yarışmaya katılmak isteyenler istasyon@istasyondergi.com e-mail ya da Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Gülsuyu Mah. Nar sok. E5 Yanyol üzeri Maltepe-İstanbul adresinden posta yoluyla başvurularını yapabilecekler. 

Detaylı bilgi ve başvuru için www.istasyondergi.com’dan ya da Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi 0216 370 78 68 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. İsteyen herkes katılabilir. 

📆 18 Ağustos 2021 Çarşamba 15:17   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir