- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“İŞTE ŞİMDİ LAZIM”

Yıllardır kapalı olan Kartal yavuz Selim Hastanesi kafalarda soru işaretleri ile taşınmış ve halk tepkilerini dile getirmişti.Bazı vatandaşlar kısa süren eylemler içerisine girmiş ve Kapatılması önlenememişti.Yetkililer hastanenin kapatılma nedenini yapı olarak depreme dayanıklı bulmamış hatta çürük olduğunu ifade etmişlerdi.

Nihayetinde hastane Tuzla’ya taşındı ,Kartal halkı olmak üzere, çevre İlçelerde yaşayan vatandaşlar istemeyerekte olsa sağlık hizmetlerini sağlamak için hastaneyi kullanmaya başladılar.

Evet şimdilerde yine Yavuz Selim Hastanesi gündeme taşındı .Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde ve KORONAVİRÜSÜ gibi tehlikeli bir salgın nedeniyle vatandaşlara en yakın hastaneler hayat kurtarıyor ve rahat etmelerini sağlıyor.

CHP Kartal belediye Meclis Üyesi Umut Daştan sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda önemli bir konuya değindi.

Daştan paylaşımda; Yaşadığımız Koronavirüsü nedeniyle ,derhal sağlık Bakanlığıyla görüşülerek Kartal Yavuz Selim hastanesinin tekrar açılması ve hizmete açılması gerekmektedir ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım,

En azından bir bölümünde sağlık hizmeti vermeye başlaması ve Hastanenin bir çok vatandaşa Umut olması içten bile değil.

Böyle önemli bir konuyu gündeme getiren Kartal belediyesi Meclis üyesi Umut Daştan’ı kutluyor göstermiş olduğu duyarlılığa sessiz kalınmaması gerek diye düşünüyorum.

HABER :NURAY YILMAZ