MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » İSTESOB 36. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
İSTESOB 36. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

İSTESOB 36. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.. ÜMRANİYE İLÇESİNİ ESNAF ODASI BAŞKANI MEHMET ÖZDİL TEMSİL EDİYOR

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 36. Olağan Genel Kurulu’nda Faik Yılmaz yeniden Başkan seçildi. Kongre, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken tarafından yönetildi. Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen genel kurula, TBMM Başkan Vekili Celal Adan ve CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek de katılımcılar arasında yer aldılar.

Seçime bine yakın delege katıldı. Oyların tamamını alan Faik Yılmaz, 4 yıl için daha delegelerden destek aldı.

YILMAZ “PROJELERE VE EĞİTİMLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Faik Yılmaz, “Türkiye’nin en çok proje üreten kurumlarından olan Birliğimiz, bu dönemde de öncü projelere ve yeniliklere imza atmaya devam etti. Esnaf ve sanatkarımıza katma değer sağlayacak projeleri Avrupa Birliği, İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı iş birliğinde bir bir hayata geçirdik. Bu dönemde çok sayıda eğitim programı uyguladık. Esnaf sanatkar odalarımızın başkanlarına ve yöneticilerine, genel sekreterlerine yönelik çok kapsamlı eğitimler düzenledik. Önümüzdeki dönemde de eğitimler vermeye, çalışma programımızda da belirttiğimiz gibi devam edeceğiz. 4 yıl boyunca, Birliğimizin toplantı salonunun kapılarını, kimseyi ayırmadan açtık.  Aynı politikaya, aynı anlayışla yeni dönemde de devam edeceğiz.” dedi.

50.YIL SONRA  ÜMRANİYE ESNAF ODASI ARTIK İSTESOB YÖNETİMDE TEMSİL EDİLİYOR!..

1972 Yılında bu zamana Ümraniye’de hizmet veren Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ve Ümraniye Esnafının her zaman desteğini yanında bilen, esnafların her zaman desteğini kazanan ve kazanımlarını her daim artıran esnaflardan aldığı güçle görevini sürdüren Başkan Mehmet Özdil’in İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimine seçilmesiyle  Ümraniye’nin böylesine önemli bir birlikte  temsil edilmesi Ümraniye Esnafları arasında büyük ses getirdi.

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil seçimler sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi. Böylesine önemli bir birlikte görev almamın mutluluğu ve sorumluluğu elbette çok önemli. Ancak özellikle belirtmek isterim ki; 36 Olağan genel kurulda İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği seçimli genel kurulda yönetim kuruluna  seçilmemde başta değerli Birlik Başkanım Faik Yılmaz’a, oylarıyla bizi seçen kıymetli Oda başkanları ve yöneticilerine referans olan Bakanlarımıza TBMM Meclis Başkan vekilime Esnaf ve Sanatkarlar ve Kooperatifçilik genel müdürüme, İl başkanına, İl başkan vekiline, ilçe başkanlarına, Ümraniye meclis üyemize  teşekkür ediyorum. Ümraniye İlçemizin esnaflarının temsilcisi olarak böylesine önemli görevi Ümraniye esnafımıza yakışır şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm Ümraniye esnaflarına ve mesai arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

Seçime bine yakın delege katıldı. Oyların tamamını alan Faik Yılmaz, 4 yıl için daha delegelerden destek aldı.

Galeri
📆 15 Mayıs 2022 Pazar 20:12   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir