- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

İYİ PARTİ GEBZE TEŞKİLATI AŞURE DAĞITTI

İyi parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından ‘muharrem ayı’  nedeniyle Gebze Kent Meydanında aşure dağıttı. 

İyi Parti Gebze ilçe Başkanlığı muharrem ayı’ nedeniyle merkez camii önünde aşure dağıttı.

Muharrem ayinin birliği, beraberliği, bir arada olmayı çok güçlü bir şekilde öğütleyen bir ay olmasi münasebetiyle, İyi parti Gebze İlće Başkanlığı Gebze Kent Meydanında aşure dağıttı. 

Organizasyonu gerçekleştiren İyi parti sosyal politikalardan sorumlu Başkan yardımcısı Seda Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleri Kent Meydanında vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure etkinligine yoğun ilgi gösteren Gebze Halkı kurulan üye stantlarında İYİ partiye katılımlar gözlendi.

Gebze Kent Meydanında gerçekleşen etkinliğine İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız , Kandıra İlçe Başkanı Kübra Altunay, İYİ Parti Meclis Üyeleri Birol Elüstü ve Kayhan Özler , İYİ Parti il yöneticileri,İYİ parti Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Gebze İlće Kadın Kolları Başkanı Seda ve yönetimi ,İYİ Parti Gebze İlçe gençlik kolları,Ve partili üyeler katıldı..

İYİ Parti Gebze İlće Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya, ” Aşure paylaşmak, paylaştıkça artmak, çoğalmak’ demek. Geleneğimizin bizlere yüklediği sorumluluklar var. Aşure, bir arada yaşamanın, güçlü bir şekilde hür ve beraber yaşamanın, çeşitliliğin üzerine vurgu yapıyor. Bizlerde Gebzemizde birlik ve beraberlik için yaşayalım istiyoruz” dedi.

HABER ;NURAY YILMAZ