- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Onbaşılı’dan beklenen cevap geldi….

17 Mayıs 2021 tarihli Kartal Belediyesi Meclisi oturumunda Ak Parti Meclis Üyesi Haydar Göksoy’ un  kürsüden konuşmasına cevaben Kamuoyuna Saygıyla duyurulur;  

Haydar Göksoy kendini, içerisinde bulunduğu Cumhur İttifakının demokrasi yoksunu, hukuksuz,  adaletsiz ve liyakatsiz işleyişine kendini öyle bir kaptırmış olacak ki, kürsüde İYİ Parti’ yi küçük ortak ile  karıştırma gafletine düşmüştür. Av. İbrahim Yıldırım Ateş CHP Meclis Üyesi değil, CHP’ den bağımsız  kendi hükmü şahsiyeti, kendi Davası, kendi siyaseti ve kendi politikaları olan İYİ Parti’ nin Meclis üyesidir. 

İYİ Parti, mafya hükümet ilişkilerinin çarşaf çarşaf ifşa edildiği, rant ve çıkar çetelerinin Devlet’ in çeşitli Kurumlarına sirayet ettiği, yolsuzlukların diz boyu açıklandığı, Cumhuriyet tarihinin en kötü Ekonomi,  Eğitim, Sağlık, İçişleri ve Dışişleri Politikalarının uygulandığı bu karanlık hükümet döneminden Milletimizi kurtararak, aydınlık bir geleceğe taşımak üzere, 100 yıl önce Türk Milletinin kurtuluşunda önderlik  

yapmış ve Anayasamızın ilk 4 maddesini değiştirilemez kılmış olan Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk’ ün  kurduğu ilk Cumhuriyet partisi ile eşitlik ilkesinde bir işbirliği içerisindedir. 

Milletin iktidar umudu ve demokrasi talebi olan İYİ Parti, Cumhuriyet tarihini ve Vatanımızı bu 19 yıllık  karanlık hükümet döneminden kurtarmak hedefiyle Millet ve Memleket sevdasıyla çalışmalarına devam  etmekte ve aynı ortak ana hedefte buluştuğumuz Cumhuriyet Halk Partisi ile belirli ve asla taviz  vermeyeceğimiz ilkeler çerçevesinde ittifak yapmaktadır. Hangi siyasi partinin Yöneticisi olursa olsun bu  karanlık hükümet dönemini savunursa, bu kutlu hedeften ve kurucu ilkelerden ayrı bir yol seçerse  kendisine, İYİ Parti teşkilatlarını rüzgâr yaparak değil fırtına estirerek karşısında bulacaktır. 

Ne Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında Bizans Surlarının önlerinde, ne Mustafa Kemal Atatürk 30 yaşında  Trablusgarp’ ta, ne de Sultan Alparslan 42 yaşında Malazgirt Ovasında bu dönemin savunucuları gibi  çamura batmamıştır. Aksine, genç yaşlarında Türk ruhunu uyandırmış ve tarihin seyrini değiştirmişlerdir. 

Bugün sıkıntılı bir süreç içerisinde yer alanların psikolojik zorluklar yaşamaları normaldir. Tehditle, iftirayla, sokak ağzıyla Milleti kin ve düşmanlığa teşvik ederek bu sıkıntılı süreçlerinden çıkmaya  çalışmaları, tükenmek üzere olduklarının da bir göstergesidir ama Milletimiz artık bu ayrıştırma  politikalarını yemez.  

Oslo’ da söz kestiğiniz, Dolmabahçe’ de nişanlandığınız, Habur’ da nikah kıydığınız, düğünde birlikte el  ele megri megri söylediğiniz ve 2019 yerel seçiminden önce TRT ekranlarına çıkarıp aşkınızı ilan ettiğiniz  sevgiliniz ile “Ne istediler de vermedik” dediğiniz ortağınızı İYİ Parti’ ye yamamaya kalkmayın, bu Millet  bunu da yemez..! 

Muhammed Avcı’ nın güzel yurdumun yeşil diyarı Rize’ de yapmaya çalıştığı gibi, Aziz Üstel’ in paçavra  sayfalarında yapmaya çalıştığı gibi, Haydar Göksoy’ un Milletin kürsüsünden yapmaya çalıştığı gibi  provokasyon ve polemik de yapmayın, bu Millet bunu da yemez..! 

Boş konuşmayı ve de bu Millete ayar çekmeyi bırakın, yapmanız gereken tek şey var; getirin sandığı  çünkü helalleşmek istediğiniz Milletin size söyleyecek sözü var..! 

Fuat Onbaşılı 

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı