- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatı Kongreye Giderken”

İYİ Parti Kartal İlçe Kongreye Gidiyor “

İYİ Parti Genel Başkan’ı Meral Akşener, Olağanüstü seçimli kurultay kararı alındığını açıklayarak İlçe Kongre seçimlerinin çarşaf liste olarak yapılmasını önermişti. 


İYİ Parti Kartal İlçe Teşlikatı 23 Şubatta çarşaf liste ile kongre kararı aldı.Delegelerinde partili üyeler tarafından seçileceği kogre yarışı hız kazandı.
Delegelerin adayları sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak üyelerden destek istediler. 
İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı için öncelikle üç isimin adı geçiyor. Mevcut İlçe Başkan’ı Burak Tok,Fuat Onbaşılı ve Taşkın Gürler olarak netlik kazanmıştı ,fakat geçtiğimiz günlerde Taşkın Gürler adaylıktan çekilme kararı aldı ve mevcut İlçe Başkanı Burak Tokla birlikte yol yürüyeceğini ifade etti.

“İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN 2 ADAY YARIŞACAK”

(BURAK TOK)

Adaylar arasında ,Mevcut İYİ Parti Kartal ilçe Başkanı Burak Tok var Tok,geçmiş dönem İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Baltadan görevi devralmış ve Yerel seçim sürecinde CHP ve İYİ parti ittifakında sahalarda mücadele etmişti. 2.Olağan Kongrede yeniden aday olduğunu ifade eden Tok,üst üste seçim atlattıklarını ve Kartal İyi parti olarak yapmak istedikleri ve hedeflerinin olduğunu yeniden İlçe Başkanı olduğu taktirde yarım kalan işlerini tamamlayacağını ifade ederek yeniden aday olmayı istediğini ifade etti.

(DR.FUAT ONBAŞILI )


İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı için ismi geçen ve kuvvetli isimler arasında yer alan Dr.Fuat Onbaşılı ,Fuat Onbaşılı 27.Dönem İYİ Parti Milletvekili adayı olmuştu.Onbaşılı yerel seçimlerde İYİ Parti Kartal İlçe koordinasyon merkezinin sorumluluğunu üstlenerek sahalarda çalışmalarda yer aldı.23 Şubatta Kongreyi kim kazanır bilinmez ama Fuat Onbaşılı, güçlü aday gibi gözüküyor.

“23 ŞUBATTA İYİ PARTİ KARTAL İLÇE KONGREYE GİDİYOR “
25 ocak’ta Kartal Belediyesi Bülent Ecevit Kültür merkezinde yapılan Delege kongresi yapıldı ve 20 mahalleden 400 delege seçildi.23 Şubatta gerçekleşecek olan İlçe kongre seçimlerinde 400 delege İYİ Parti Kartal İlçe Başkanını seçecek .

(TAŞKIN GÜRLER)

İlçe Başkanlığı için ismi geçen bir diğer isim Taşkın Gürler ,Gürler yapmış olduğu açıklamada, adaylığını dile getirmiş ve delegelerden destek istemişti.Gürler,geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu süpriz açıklamayla adaylıktan çekildiğini ,Burak Tok’a destek verdiğini dile getirdi.
Ülke genelinde ve İlçelerde bir Millet ittifakı ile seçimlere giren ve Kartal’da ittifakın sonucunda CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel seçimleri kazandı.İYİ Partiden İki meclis üyesi adayı Mukadder Gürcan, İbrahim Yıldırım Ateş Kartal belediyesi meclis üyesi oldu.

İYİ Parti Kartal’da yerel seçim sürecini başarıyla atlattı, yeni bir baskın seçim olduğu zaman parti teşkilatı olarak nasıl bir yol izlenir bunu hepbirlikte bekleyip göreceğiz .

23 Şubat pazar günü yapılacak olan İyi parti 2. Olağan Konre srçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum..

NURAY YILMAZ.