MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, KADIKÖY, Toplum » KADIKÖY’DE CADDE 10K SPOR FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
KADIKÖY’DE CADDE 10K SPOR FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Kadıköy Caddebostan sahilinde 12 – 13 Haziran tarihlerinde düzenlenen “Kadıköy Belediyesi Amazfit Cadde 10K Koşusu ve Spor Festivali”, bugün başladı. Festivalin birinci gün programı birbirinden renkli spor etkinliklerine ev sahipliği yapan Spor Festivali oldu. İkinci gününde ise Amazfit Cadde 10K Koşusu, 13 Haziran Pazar, saat 09.00’da festival alanından start alacak.

HAYATA DÖNÜYORUZ

12- 13 Haziran 2021 tarihlerinde “Hayata Dönüyoruz” sloganı ile Caddebostan sahilde düzenlenen ”Kadıköy Belediyesi Amazfit Cadde 10k Koşusu ve Spor Festivali” birbirinden farklı spor dalları ve etkinliklerin yer aldığı spor festivaliyle açılışını yaptı. Festivale katılanlar, uzman eğitmenler eşliğinde yoga yaptı, rap müziği eşliğinde dans etti, paten kaydı. Festivalin öne çıkan etkinliği ise çocuk koşusu oldu. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın start verdiği koşuda, kendileri için hazırlanan 500 metrelik parkurda 62 çocuk koştu ve hepsi birincilik madalyalarını aldı.

DAHA ÇOK KADIKÖY DAHA ÇOK SPOR

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, spor festivaline ilişkin şunları şöyle: “Pandemi koşulları nedeniyle zor bir dönemden geçtik. Evlerimizde kaldık, çok fazla sokak ve hayatla buluşamadık. Ancak artık sosyal mesafe kurallarına uyarak, hayata dönüyoruz ve Daha Çok Spor Daha Çok Kadıköy sloganımızla, bu buluşmalarımıza sporla başlıyoruz.” Odabaşı, Cadde 10K Koşusu ve Spor Festivali’nin ana sponsoru Amazfit Türkiye Ülke Müdürü Murat Sungur Özkan’a ve etkinliğin organizasyonu İkiyirmiüç Organizasyon’u Başkanı Ozan Demir’e birer teşekkür plaketi takdim etti.  Ozan Demir de katkıları dolayısıyla Odabaşı’na teşekkür etti ve plaket takdim etti.

CADDE 10K KOŞUSUNA SAATLER KALDI

Festivalin en önemli etkinliklerinden biri “Amazfit Cadde 10k Koşusu” olacak. 13 Haziran Pazar günü saat 09.00’da startı verilecek yarışmada koşuseverler, araçsız ve trafiksiz ortamda yarışma imkanı bulacak. Çetin Emeç Bulvarı üzerindeki etkinlik alanından koşuya başlayacak yarışmacılar, Bağdat Caddesi’ne yönelerek caddeden Sahil Fener istikametine geçtikten sonra başlangıç noktasına varıp, toplam 10 kilometrelik parkuru tamamlayacak. 13 Haziran Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması olması sebebiyle o günkü koşuya sadece kayıtlı sporcular katılabilecek.

📆 15 Haziran 2021 Salı 14:24   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir