- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Milli Maç coşkusunu emekçilerle paylaştı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,  UEFA EURO 2020  Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubunda mücadele eden İtalya ile Türkiye arasındaki  açılış karşılaşmasını belediyenin emekçi çalışanlarıyla birlikte izledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, COVİD 19 pandemisi nedeniyle ertelenen  UEFA EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Grubunda İtalya ile Türkiye arasında oynanan açılış maçını Kartal Belediyesi Temizlik İşçileri Müdürlüğü’nün gece vardiyası ekibi ile birlikte izledi. Milli Forması ve elinde Türk Bayrağı ile maçı izleyen Başkan Yüksel, maç boyunca ekran karşısında belediye personeli ile beraber  Milli Takımı destekleyen tezahüratta bulundu emekçi çalışanlarla maç heyecanına ortak oldu.

Gönül isterdi ki, bu coşkuyu hep birlikte meydanlarda yaşayalım

Kartal Belediyesi Atölye Hizmet Binası’nda pazar temizliğinden dönen belediye işçileriyle beraber karşılaşmayı takip eden Başkan Yüksel, belediye emekçileri ile birlikte, yaşanan milli coşku ve süreçle ilgili “Maalesef pandemi bütün dünyayı etkisi altına aldı. Biz de Türkiye olarak nasibimizi aldık ama bu aşılanma sürecinin sonrasında biraz rahatlama evresine biz de başlıyoruz. Ama hala sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

O yüzden nöbetçi olan çalışma arkadaşlarımızla bugün milli maçı izliyoruz. Gönül isterdi ki; meydanlarımızdaki led ekranlarda komşularımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelerek izleyelim. Buna henüz pandemi fırsat vermiyor. Bu süreçte çalışma arkadaşlarımızla pandemi sürecinde büyük mücadeleler verdik. Pandemi koşullarına uygun olarak her türlü çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Mesai arkadaşlarımızı hala büyük bir özverili ile çalışmalarına devam ediyorlar.

Haklarını ve emeklerini hiç bir şekilde ödeyemeyiz. Arkadaşlarımız bugün bir sokak pazarının temizliğinden geldi. Biz de bu dönemde arkadaşlarımızla birlikte maçı izleyelim istedik. İnşallah pandemiden sonra meydanlarda ve statlarda buluşacağız. Biz de dört gözle bunu bekliyoruz. Ama hala tedbirlerimizi elden bırakmadan yaşantımıza dikkat etmeye devam ediyoruz.”  diye konuştu.