- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“İmam Aydın:Büyük Çaba Sarfediyoruz “

“Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü arı gibi çalışıyor”

Dünyayı ve Turkiye’yi etkisi altına alan (COVİD-19)koronavirüs salgınıyla,mücadele kapsamında ,Kartal halkına daha ulaşılabilir ve etkili hizmet sunmayı hedefleyen,Kartal belediyesi destek hizmetler müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in önderliğindeki Kartal Belediyesi’nin sorumluluk alanında örnek çalışmalar gerçekleştirdiğini görmek mümkün, Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın, Destek hizmetleri müdürü Cem Çetin’in sorumluluğunda dikkat çeken başarılı çalışma yürüten Kartal belediyesi destek hizmetler müdürlüğü, birim personeli ve saha çalışma arkadaşları ile uyum içerisinde hizmet anlayışıyla başarıya ulaşıyorlar. Kartal belediyesinin olmazsa olmaz hizmet ilkesi olan “sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik çalışmaları ile mutlu bir kentsel yaşamının oluşturulmasına’ katkı sağlamak için tüm birim müdürlükleri ile birlikte uyum içinde çalıştıkları dikkat çeken bir diğer önemli nokta .

Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın’la telefon görüşmesi gerçekleştirdik.Aydın’a çalışmalarla ilgili sorular sorduk,İmam Aydın bizlere samimi açıklamalarda bulundu .

“Büyük Çaba Sarf Ediyoruz”

Aydın,Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan (COVİD-19)Koronavirüs salgınıyla mücadelede destek hizmetleri müdürlüğü olarak Kartal halkına hizmet noktasında çalışmalarımız en üst düzeyde devam ediyor. Tüm birimlerin uyum içinde, başarıyla çalışması için müdürlük olarak tamamlayıcı hizmetleri en kısa zamanda sunmak için büyük gayret sarf ettiklerine dikkat çeken Aydın, kurum içinde ulaşımdan malzeme tedarikine kadar birçok ihtiyacın sorunsuz karşılandığını ayrıca okullar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşların da sorunlarının çözümünün ivedilikle karşılandığını dile getirdi.

“Kartal Belediyesi Gökhan Yüksel ile Hızlı Bir Hizmet Sürecine Girdi”

Kartal Belediyesi’nin Gökhan Yüksel’in örnek başkanlığında kentteki yaşam seviyesini en üst seviyeye çıkarmak adına hızlı bir yatırım ve hizmet sürecine girdiğini de ifade eden Aydın,Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerek kurum içinde gerekse ilçe kamuoyu tarafından rahatlıkla ulaşabilen bir kurum olduğunu dile getirdi. İmam Aydın, profesyonelce çalışmaları konusunda Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kendilerine büyük destek verdiğini ve yaşadığımız bu zor günlerin biranönce bitmesini Ülkemizin rahat bir nefes almasını gönülden diliyorum ifadelerini kullandı.

Sayın İmam Aydın’a samimi açıklamalarından dolayı teşekkür ediyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz.

HABER :NURAY YILMAZ