MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, İSTANBUL, Kartal, Manşet » Kartal Belediyesi Gönül Çarşısına Anlamlı Bağış
Kartal Belediyesi Gönül Çarşısına Anlamlı Bağış

Fatih Rotary Kulübü ve Ayasofya Lions Kulübü üyeleri tarafından Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren Gönül Çarşısına anlamlı bir bağış gerçekleştirildi. Evlenen çiftlerin ve yakınlarının kullanabileceği özel gün kıyafetlerini bağışlayanlar arasında duayen modacı Erol Albayrak da yer aldı.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün de işbirliği yaptığı projede “Evlilik öncesi Eğitimi ”ne katılan çiftlere, gelinlik gibi özel gün kıyafetleri ücretsiz olarak kiralanacak. 

Bağışlanan özel gün kıyafetlerini Kartal Belediyesi’ne getiren Fatih Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Oskay ve Ayasofya Lions Kulübü Başkanı Asude Evrensel Sönmez ile her iki kulübün üyelerine Gönül Çarşısı gezdirildi.

Ziyarette Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Banu Kocadağ ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ozan Selmanpakoğlu Gönül Çarşısı ve bağışlar ile ilgili konuklara bilgiler verdi.

Gönül Çarşısını mağaza gibi dizayn ettiklerini ve bağışlanan her ürünün sıkı bir kontrol ve temizlik işleminden sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyleyen Selmanpakoğlu, özellikle gelinlik bağışının çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini vurguladı.

Birlikte Gönül Çarşısı’nın diğer bölümlerini ve hazırlıkları devam eden engelli spor merkezini üyeleri ile birlikte inceleyen Fatih Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Oskay ve Ayasofya Lions Kulübü Başkanı Asude Evrensel Sönmez;  Kartal Belediyesi ile işbirliklerinin süreceğini ve bu tür bağışları ulaştırmaya devam edeceklerini belirtti.

📆 29 Aralık 2022 Perşembe 21:57   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir