- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Kartal Belediyesi Kreşlerinde,Eğlenceli Oyunlar ve Eğitim Videoları Yayında “

Kartal Belediyesi corona virüs’ için harekete geçti! Kartal belediyesi bünyesinde bulanan 15 Kreş yaklaşık 1000’e yakın öğrenciler için merak edilen uzaktan eğitim Videoları Yayında.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Kartal belediyesi Kreş Müdürlüğü harekete geçti.Kreşlerin tatile girmesi nedeniyle merak edilen eğitimler için Kartal belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Videolu bir paylaşımla cevap verdi.

Yavuz Dipşar,Sevgili öğrencilerim,Eğitim ve öğretime yurt genelinde ara verildiği bu dönmede, bütün öğretmenlerimiz sizler için eğlenceli oyunlar ,eğitimler hazırladık .Eğitim videolarımızı belediyelerimizin youtube kanalından takip edebilirsiniz.

Kartal belediyesi olarak 15 Kreş ve 1000’e yakın öğrencilerimizle okul öncesi eğitimdeki öncülüğümüze bu konudada devam ediyoruz. Bizleri lütfen takip edin ,Hijyen kurallarına dikkat edeceğinizi biliyorum .Hepinizi çok seviyoruz ,görüşmek üzere ifadelerini kullandı.

Dünyayı ve Türkiye’yi de etkileyen koronavirüs salgınıyla ilgili Kartal Belediyesinin önemli tedbirler aldığını görüyoruz .

Bu tedbirlerden birinin,Kartal belediyesi bünyesinde bulunan 15 Kreşin tatil edilmesi ve ardından başlanan özel hazırlanan eğitim ve eğlenceli videoların öğrencilere ulaştırılmasıyla gözler önüne seriyor.

HABER :NURAY YILMAZ