- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“KARTAL BELEDİYESİ SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNDE ANINDA ÇÖZÜM “

Dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi etkisi altına alan Kovid-19 Korona virüsü salgını etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Koronavirüsü ile ilgili mücadelede Belediyeler önemli rol oynuyor.Kartal belediyesi dezenfekte, çalışmalarının yanısıra 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağında madur olanlar ve ihtiyaç sahipleri vatandaşların yanında olmak için büyük çaba sarfediyor.

Mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlara moral veren bando takımı ,bir nebzede olsa yüzleri güldürüyor ve nefes almalarını sağlıyor.

Kartal belediyesi sosyal işler müdürlüğü başta olmak üzere, Kartal belediye temizlik işleri müdürlüğü ve tüm birimler gecesini gündüzüne katıyor ,vatandaşların imdadına koşuyor. Vatandaşlara maske ,eldiven ,dezenfekte malzemeleri, gıda malzemerinin yanısıra sağlık ve ambulans yardımlarınıda sağlıyor .

Haberimizin bu bölmünden sonra bir not düşmek isterim .Bugün şahit olduğum bir olayı anlatmak istiyorum,evinde yalnız yaşayan ve hasta olan bir teyze bana ulaşarak zor durumda olduğunu ifade etti.Kartal belediyesi Başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan Başkanı arayarak durumu anlattım. Tozkoparan anında olayı çözerek teyzeyi Sosyal hizmet işleri ekiplerine yönlendirdi .Teyzemiz beni arayarak Kartal belediyesine teşekkürlerini ve hayır dualarını iletti.

Teşekkürler Kartal Belediyesi.

NURAY YILMAZ