MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Kartal Belediyesinden Alkışlanacak Proje Hayata Geçti “
“Kartal Belediyesinden Alkışlanacak Proje Hayata Geçti “

Kartal Belediyesinden Alkışlanacak Proje hayata geçti.

“Kep Atmıyoruz Fidan Dikiyoruz’ projesi hayata geçirildi”

Kartal Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğünün öncülüünde hayata geçirilen ‘Kep Atmıyoruz Fidan Dikiyoruz’ projesi kapsamında mezun olan Cevizli Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde fidan dikti.

“FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDULAR “

Etkinlikte 8.sınıf öğrencileri Kartal Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğünün getirdiği fidanları tek tek toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadılar .Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde okul bahçesine gelerek heyecanla kendi adlarına hazırlanan fidanları diktiler.Projenin amacının tamamen çocuklara doğa ve çevre bilincini aşılamak olduğu ifade edilirken ,çocukların birbiriyle uzun zamandır biraraya gelmesi ve kaynaşmasıda görülmeye değerdi.Etkinlik pandemi nedeniyle kurallara uygun şekilde gerçekleştirildi.

“PROJENİN MİMARI DENİZ KARACAN’DAN AÇIKLAMA “

Projenin Kartal Belediyesi park ve bahçeler müdürü Deniz Karacan etkinlikle ilgili açıklama yaptı.Karacan ,öğrencilerimizle birlikte fidan dikerek doğaya katkı sağladık.Öğrencilere güzel bir anı bıraktıklarını aktaran Karacan,arkadaşlarımız ve öğrencilerle birlikte dikmiş olduğumuz fidanların toprakla buluşmasının sevincini hep beraber yaşadık. Diğer canlılarla paylaştığımız doğaya tek zarar veren tür olarak bizler, doğanın elinden aldığımız haklarını ona geri vermeden nasıl kendi haklarımızın savunucusu olabiliriz ki, o yüzden önce doğamızı sonra ise doğamızdaki canlıları korumamız lazım.” diye konuştu. 

Etkinliğe Okul Müdürü Recep Yazıcı, Kartal belediyesi park ve bahçeler müdürü Deniz Karacan,CHP Kartal Belediyesi meclis üyesi Gülay Boyraz ,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcılarından Özlem Doğan Cendere, Kaya Celep,Kartal belediyesi Kartansaş Aş.Yönetim kurulu üyesi Sevim Erdoğan,Okul öğretmenleri ve 8. Sınıf öğrencileri katıldı.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 03 Nisan 2021 Cumartesi 00:50   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir