- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kartal Belediyesi’nden Anne Çalışanlara 8 Haftalık Ücretli İzin Desteği

Tüm Yerel-Sen Sendikası ve Kartal Belediyesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kartal Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Kartal Belediyesi ve Birleşik Kamu İş’e bağlı Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesi, Başkan Gökhan Yüksel’in katılımıyla düzenlenen törenle imzalandı. Sözleşme kapsamında sosyal haklar ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.

Kartal Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen ek sözleşme imza törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Arap Mucur, Tüm Yerel-Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Burak Uzuntaş ve yönetimi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve Kartal Belediyesi çalışanları katıldı.

Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Arap Mucur yaptığı konuşmada ülkedeki ekonomik ve sosyal duruma dikkat çekerek imzalanan sözleşmeyle ilgili hem sendika temsilcilerine hem de Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti. Mucur “Burada ayrıca yöneticilerime, yöneticilerimin yanında tüm Kartal Belediyesi memur çalışanlarına ve Kartal Belediye Başkanı Sayın Gökhan Yüksel’e çok teşekkür ediyorum. Bu sözleşmenin hepinize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Arap Mucur’un konuşmasının ardından imzalanacak Toplu İş Sözleşmesi’nin yeni maddeleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Söz konusu yeni maddeler şöyle