- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Kartal Belediyesinden Gazetecilere Hijyen Desteği”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve Kartal Belediyesi çalışanlarının Koronavirüsün (Covid-19) Çin’in Wuhan kentinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına aldığı şu günlerde Kartal halkına hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyor.


Kartal halkının sağlığını ön planda tutmaya özen gösteren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Kartal’da faaliyet gösteren Kartal Yerel Basınını unutmayarak onların sağlığı için (Dezenfektan, Sıvı El Sabunu, Eldiven, Tıbbı Maske ve 14 Kuralı anlatan Broşür) dağıttı.
Kartal Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M. Selim Akdoğan bu anlamlı davranış için “Bizler Kartal’da gece gündüz halkımızın haber alması için canla başla görev yapmaya devam ediyoruz. Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkan Yardımcılarımız, Kartal Belediye Birim Müdürlerimiz ve Kartal Belediye çalışanlarımıza bu zor süreçte bizleri de unutmadıkları için çok teşekkür ediyoruz. Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altına aldığı şu günlerde ben ve meslektaşlarım sizlere daha güvenilir ve doğru haberler vermek için her zaman çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.