- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kartal CHP İlçe Örgütünde bayramlaşma

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, Kurban bayramını bayramdaki yoğum proramları nedeniyle bir gün önceden kutladı.

İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,Kartal beldiyesi Başkan vekili Oktay Aksu,Kartal belediye başkan yardımcılarından Hüseyin Tozkoparan,İmam Aydın ,Cengiz Türkmen,CHP Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri,CHP Kartal gençlik kolları Başkanı Beytullah Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri,meclis üyeleri, birim başkanlarının yanı sıra çok sayıda partilinin katılımıyla İlçe Merkezinde bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

CHP Kartal İlçe Başkanı Çelebi partililerin bayramını kutladı.Mummer Çelebi: ” Sevgiden, barıştan hoşgörüden, dostluktan bahsetti,CHP partili üyelerin bayramını kutlayarak teşekkür etti.

Bayramlaşmada söz alan Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel değerli ailem diyerek sözlerine başladı.Yüksel bir gün sonra gerçekleşecek olan Kurban Bayramınızı kutlarım,ailenizle birlikte sağlıklı nice bayramlar dilerim.Aile kavramının öneminin en çok hissedildiği bayramlarda bende ailem olarak gördüğüm Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olmaktan ve sizlerle bayramı kutlamaktan son derece mutluyum ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra bayramlaşma gerçekleşirken ,misafirlere şeker ve koonya ikramı yapıldı.Bayramlaşma programı çekilen hatıra Fotoğrafı ile son buldu.

HABER;NURAY YILMAZ