MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » ”Kartal Gazeteciler Derneği Özel Birlik Hastanesi İle Sağlık Protokolü İmzaladı”
”Kartal Gazeteciler Derneği Özel Birlik Hastanesi İle Sağlık Protokolü İmzaladı”

Özel Birlik hastanesinden Kartal gazeteciler Derneğine ziyaret.

Kartal Soğanlıkta bulunan Özel Birlik hastanesi Genel Koordinatörü,Halkla İlişkiler sorumlusu Suna Böğürcü ,Kartal gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Sağlık sektöründe haklı bir yere sahip olan Özel Birlik Hastanesi ile Kartal     gazeteciler Derneği sağlık protokolü imzaladı.

Dernek Başkanı Selim Akdoğan’ın imzası ile gerçekleşen sağlık protokolüne  göre Dernek bünyesinde bulunan üyeler indirimli olarak sağlık kontrolünden faydalanmış olacak..

Genç Osman caddesi no;2 Kartal Soğanlıkta bulunan Özel Birlik hastanesi ile Dernek Merkezinde bir araya gelen Kartal Gazeteciler Derneği Selim Akdoğan,Hastanenin Genel Koordinatörlüğünü üstlenen Turgut Çevik’e teşekkür etti.Akdoğan,öncelik sağlık dediğimiz günlerden geçiyoruz bu anlmada sağlığımızı ilgilendiren konular bizler için önem taşıyor .Dernek üyelerimizi ilgilendiren sağlık protokolünü seve seve imzalarız .Sayın Turgut Çevik ve Suna Böğürcü’ye ziyaretleri için teşekkür eder başarılar dileriz .Sağlıklı günlerde yeniden bulaşmak üzere ifadesini kullandı.

HABER:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 11 Ağustos 2021 Çarşamba 15:18   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir