- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kartal Gazeteciler Derneği Ziyaretçilerini Kabul Etmeye Devam Ediyor

Kartal Demokratlar Birliği Başkanı Sedat Özkan ve yönetiminin Derneğimize yaptığı ziyaret bizleri ziyadesi ile memnun etti.

Kartal Demokratlar Birliği Başkanı Sedat Özkan “ Kartal’da böyle bir derneğin kurulmuş olmasına Kartal Demokratlar Birliği olarak çok mutlu olduklarını dile getirdi. Kartal’ın sorunlarını her zaman dile getirmek için canla başla çalışan gecesini gündüze katan yerel basının varlığını Kartal’da hissetmemizi sağladığı için Kartal Gazeteciler Derneğine çok teşekkür ediyoruz.

Kartal Demokratlar Birliği olarak sizlerden bir temsilcinizin bizlerle birlikte olmasını canı gönülden istiyoruz. Bizler sizlerle birlikte Kartal’da ses getirecek daha güçlü işler yapacağımıza inanıyoruz. 23 Haziran seçimlerinde İster Cumhur İttifakı, İsterse Millet İttifakı kazansın bizler her iki parti ile de aynı seviyede çalışmalarımızı yürüteceğimize kimsenin şüphesi olmasın çalışmalarınız da başarılar diliyorum” dedi.

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı M. Selim Akdoğan ise “Kartal Demokratlar Birliğine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Biz yerel basın olarak Kartal’da güzel işler yaptığımızı biliyoruz. Fakat daha güzel işler gerçekleştirmek için yaptığımız toplantılar sonucunda 9 Gazete olarak bir araya geldik ve Kartal Gazeteciler Derneğini kurma kararı aldık. Geçtiğimiz haftalarda dernekler masasına başvurarak Kartalımıza böyle güzel bir dernek kazandırdık” dedi.

Ziyarette Kartal Demokratlar Birliği Başkanı Sedat Özkan, Kadri Ateş, Hasan Okan Okumuş, Gülay Şakar, Zemzem Akçal, Baki Can, Emin Baysallı ve Cem Arkan katıldı. Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı M. Selim Akdoğan, Başkan Yardımcısı Halil Topal, Muhasıp Arife Emek, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Karaca, İfaket Çakı ve Alaattin Böke hazır bulundu.