- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

KARTAL POLİSİNE YENİ ARAÇ DESTEĞİ

Kartal Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kartal ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan araçların anahtar teslim töreni yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kartal polis Hizmetlerini güçlündirme Derneği tarafından ilçe emniyet Müdürlüğüne kazandırılan araçların anahtar teslim töreni düzenlendi.


Emniyet Müdürlüğü binasının bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Abdullah Demir, Dernek Başkanı Şenol Yöndemir, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kurban kesilerek duaların yapıldığı törenle filolalarına araçlar ile Emniyet teşkilatının daha da güçlendiğini ifade eden Emniyet Müdürü Sinan Dallı, “Örnek bir teşkilat olmayı amaçlayan Polis Teşkilatımızı ayrı bir seviyeye taşımak ve belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.


Suç ve suçlularla mücadele de fiziki şartlarımızı iyileştiriyoruz. Bu amaçla 24 araç daha önce alınmıştı, yeni alınan araçlar ile birlikte bu sayı 32’ye ulaştı. Teşkilatımız bünyesine kazandırılan bu araçlar ile huzur ve güven şehri Kartal’da Emniyet hizmetlerinin daha kaliteli ve verimli olmasını hedeflemekteyiz” dedi. Kartal Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Şenol Yondemir ise, araçların alınmasında katkısı bulunan her kese teşekkür etti.