- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kartal’da feci kaza: 8 ağır yaralı

Kartal’da iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi ağır yaralandı. Kaza, Çavuşoğlu Mahallesi Namık Kemal Caddesinde saat 00.45 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, cadde üzerinde 34 BML 648 plakalı otomobil ile 34 TF 6833 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerin çarpışmasıyla sürücülerle ve yolculardan araçların içinde sıkışanlar oldu. 

VATANDAŞLAR KAZA YERİNDE EKİPLERİN ÇALIŞMASINA YARDIM ETTİ. 

İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobillerin içerisine sıkışanları kurtarma çalışması yaptı. Kurtarma çalışmalarına çevredeki vatandaşlar da yardım etti. İtfaiye ekipleri kısa sürede araçların içerisine sıkışanları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

KAZADA 8 KİŞİ YARALANDI, DURUMLARI AĞIR

Ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldıran Meriç Çaltan, Bedirhan Balandı,Abdullah Yüksek, Alper İptaş ile Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Sarullah Turnaoğlu,Hüseyin Akkaya,Uğurcan Elkoca,Burak Demirci’n durumlarının ağır olduğu belirtildi. 

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alarak caddeyi kısa süreliğine trafiğe kapattı. Trafik polisleri kaza yerinde inceleme yaptığı sırada olayın görgü tanıklarından kazanın oluşu hakkında bilgi toplamaya çalıştı. Ekiplerin incelemelerin ardından araçlardan çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. 

 KAZADAN SONRA YAŞANANLARI ANLATTI

Kaza sesini duyup olay yerine gelen bir vatandaş, “Biz sese geldik zaten koşup geldiğimizde iki araba kafa kafaya girmişti, öndeki araçta beş kişi vardı onları biz indirdik. Öndeki araçta da bir kişi vardı, yaralıydı, şoför koltuğundaydı. Onu da hemşireler indirdi, kimse müdahale edemedi. Diğer sürücüyü de itfaiye ekipleri kurtardı sonra ambulans ekipleri tedavi ederek götürdüler. Durumları da şu an sürücülerden birisinin durumu ağır, diğerleri de ağır ama sürücü daha ağır. Birinin bacağı kırıldı, diğerinin omuriliğinde sorun varmış duyduğum kadarıyla” diye konuştu.

Kaza ilgili soruşturma sürüyor. DHASizin Icin SectiklerimizErkeklere Özel Multivitamin ÖnerileriMuscle & Fitness [1]Eğer bir bilgisayar sahibiyseniz bu strateji oyununu mutlaka denemelisiniz!Total Battle: Online Strateji Oyunu [2]Siz uyurken hırsızlar iş başında olabilir!Pronet [3]Kasko’da 12 taksit ve %70’e varan hasarsızlık indirimi fırsatı!Generali [4]Beyin dili bir sünger gibi emebilir. Her dil 7 günde!Easy Speaker [5]The BO Viera’da örnek evinize davetlisinizThe Bo Viera [6]   [7]by Taboola  [7]

HABER ÖNERİLERİ

İvana Sert gelen hesabı görünce gözlerine inanamadı! [11]26 yaşındaki Derin kalbine yenik düştü [12]Ajda Pekkanın iddialı konser kıyafeti [13]Öğrencilere müjde! AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? [14]Yolda bulduğu altın ve para dolu çantayı sahibine teslim etti [15]Bu görüntü Kayseride panik yarattı! Et ile besleniyor [16]Lila denizle tanıştı [17]Yunanistandan dikkat çeken S-400 açıklaması: Dengeleri değiştirir [18]Takipçileri Can Yamanı yorum yağmuruna tuttu [19]Ünlülerin çocukluk ve gençlik fotoğrafları 2 [20]Ayrılık çanları: Irina Shayk, Bradley Cooperın evinden taşındı! [21]Özlem Yıldızın bronzluğunun sırrı ortaya çıktı [22]Bodrumda bunlar konuşuluyor [23]Fatih Öztürk, Galatasaraya imza atmaya çok yakın [24]Mesut Özil ve Amine Gülşe kına gecesinde coştu [25]

Sıradaki haber yükleniyor…

Fanatik [26]
Posta IOS Uygulaması [27]
Posta Android Uygulaması [28]