- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

KARTAL’DA KÖPEK TERÖRÜ

İki Yaka Haber Sitesinin sahibi değerli arkadaşımız Yazgülü Kayıkçı işine gitmek için oturduğu sokakta bulunan Parktan geçerken bu parkta yaşayan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi halkının sıkça kullandığı ve çocukların oyun oynadığı alanda bu kadar başıboş köpeğin sahipsiz bırakılmasının gerekçesini yetkililere sormak istiyoruz.

Kartal’ın çeşitli mahallelerinde hemen hemen aynı sorun yaşanmakta ve bu sorunlara çözüm isteyen vatandaşlar çözüm bulmak için Belediyeye şikâyet etmekte. Arkadaşımız oğlunun yanında hastanelik olacak derecede saldırıya uğramıştır..

A 101 çalışanları olaya müdahale etmeselerdi arkadaşımız ve oğlu daha kötü bir durumla karşı karşıya kalabilirlerdi. Bugün arkadaşımızın başına gelen başka bir vatandaşında başına gelmemesi için yetkileri göreve davet ediyoruz.

Arkadaşımıza çok geçmiş olsun der acil şifalar dileriz.

Arkadaşımız Yazgülü Kayıkçı Sosyal Medya hesabından yetkililere şöyle seslenmiştir.

Köpeklerin Saldırısına Uğramak!

1 Temmuz P.tesi günü saat 15.00 sularında oğlumu parka götürdüm oradan ofisimize geçmek için her zaman yürüdüğüm yolu kullanmak istedim çünkü ağaçlı ve serin bir yol olduğu için, oğlum da ateşliydi, hem de araçsız bir güzergâh olması sebebi ile tercih ederdim. Lakin hem parklarımızda hem de o sokak ve civarında sokak köpeklerinin çokluğu beni geçerken hep tedirgin eder büyük adımlarla markete giderdim. Bu safer ne markete girebildim ne de unutabileceğim bir gün geçirdim. Oğlumun korkulu bakışları ve çığlıkları ise gözümün önünden hiç gitmeyecek. Kendimi toparlar toparlamaz olayın peşini bırakamayacağım… Beni, oğlumu, eşimi, ailemi üzüntüye sokan bu elim olayı duyurmaya devam edeceğim. Herkesin başına daha kötü sonuçlar açmadan sesimi duyurmak için herkesi desteğe bekliyorum. Sonuç sokak hayranlarının daha çok incelenmesi insanlara zarar verememeleri için çalışmaların çok çabuk hızlandırması için ilk olarak Kartal Belediyesini daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Tüm parklar da çok sayıda sokak köpekleri var. İlla birilerini ısırmaları ya da parçalamalarımı gerekiyor. Elim olayda Basın Sitesinde oturan komşularıma A101 çalışanlarına çok teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız o gün bizim için daha da vahim olabilirdi. Benim ve oğlumun can güvenliğini sağladınız var olunuz…