- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“KARTAL’DA LEZZETİN ADI YEDİTEPE”

“YEDİTEPE KEBAP ,PİDE LAHMACUN SALONU KARTAL’DA HİZMETE AÇILDI.”

Yukari Mahalle Fazilet Caddesi No:29 ‘da hizmete giren Yeditepe Kebap-Pide -Lahmacun salonunu güler yüz ve profesyonel bir sunumla birleştiren Burak Varan ve Emrah Uzun,Kartal’a yeni bir iş yerini kazandırmanın heyecanı içindeler.

Açılışı gerçekleşen bu güzel mekân müşterilerini ağırladı.

Açılış programına,Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul il Başkan yardımcılarından Özgür Nas ,Baki Aydöner,CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi’ Kartal ilce sekreteri Süleyman Ülger, CHP Kartal ilçe Başkan yardımcılarından , Mert Polat,Şengül Tarhan,Süleyman Şimşek , Tuncay Toptaş, CHP Kartal belediye meclis üyesi Özlem Bulut, Kartal belediye Spor kulübu başkanı Umut Daştan,CHP geçmiş dönem Kartal İlçe Başkanlarından Kamer Gök, Erdal Kıskanç,Geçmiş dönem CHP Kartal belediye meclis üyesi Taner Özdemir, CHP geçmiş dönem İBB Meclis Üyesi Dila Damla Öner,CHP geçmiş dönem Kartal belediye meclis üyesi Medet Kıskanç,CHP geçmiş dönem Kartal belediye başkan adayı Yıldırım Emsiz,Kartal belediyesi Kartansaş A.ş genel müdürü Düzgün Çapar,CHP geçmiş dönem Kartal kadın kolları Başkanı Refika Öztürk,CHP Mahalle birim temsilcileri katıldı..

Ev ve İş Yerlerine de servis yapan Yeditepe Kebap-Lahmacun- Pide salonu her türlü Kebap Çeşitleri, Izgara Et Çeşitleri, ile iddialı olduklarını müşterilerine ispatladılar.

Yeditepe Kebap- Lahmacun-Pide Salonu, özel gün ve gecelerde de müşterilerine hizmet verecek. +90 552 532 20 30 telefon numaraları ile hizmet veren Yeditepe Kebap müşterilerinin ev ve iş yerlerine olan yiyecek ihtiyaçlarını da paket servis ile karşıladıklarını belirtiyorlar.
HAYIRLI OLSUN,BOL KAZANÇLAR DİLİYORUZ.