MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “Kartal’da sağlık için denetim”
“Kartal’da sağlık için denetim”

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte tüm yurtta korona virüs salgını tedbirlerinin denetimi devam ediyor. Kartal’da gerçekleşen denetimlere Kaymakam Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan katılarak denetimler gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte tüm yurtta korona virüs salgını tedbirlerinin denetimi devam ediyor. Kartal yakacık caddesinde bulunan esnafları denetleyen Kaymakam Abdullah Demir esnaf ve vatandaşları maske ,dezenfektan ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Denetimlere ilçe protokolü de katıldı. Denetlemede zabıta ve polis ekipleri sosyal mesafe ve maske denetimi yaptı.

“Taksi ve İstasyonlar denetlendi “

Denetimde esnaf ve vatandaşlar uyarılırken Kaymakam Demir,bölge yakınında bulunan İstasyonuda denetledi..Demir ,yoldan geçen maskesiz ve çene altı maske takan vatandaşları uyararak dikkatli olmalarını istedi.

Denetimlerde Kaymakam Demir’e Kartal İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman,Kartal İlçe Milli eğitim müdürü Harun Tüysüz ,Kartal belediyesi temizlik işleri müdürü Ali Kemal Özdemir eşlik etti..

HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 16 Ekim 2020 Cuma 12:50   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir