MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » KARTAL’DA SIKI DENETİMLER DEVAM EDİYOR
KARTAL’DA SIKI DENETİMLER DEVAM EDİYOR

İstanbul’un çeşitli noktalarında olduğu gibi Kartal’da da denetimler tüm hızıyla devam ediyor.


Kartal Kaymakamlığı, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kartal Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği denetimler aralıksız devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliğinin genelgesi doğrultusunda alınan corona virüs önlemleri kapsamında polis ekipleri İstanbul’un çeşitli noktalarında olduğu gibi Kartal’da da restaurantlarda ,cafelerde ,gece kulüplerinde mekanlarda aralıksız denetlemeler yapıyor .Ayrıca İlçe emniyet müdürlüğünce ilçede trafik denetimleride büyük bir titizlikle sürdürülüyor.


Denetimlerde Otobüs, minibüs, ve ticari taksilerin sosyal mesafe kuralına ve doluluk oranına uyup uymadığına bakan Polis ekipleri durdukları bir ticari taksi sürücünün yanında oturan yolcusunu indirilerek arka koltuğa oturması yönünde uyarılarda bulunuyorlar.


VATANDAŞIN SAĞLIĞI İÇİN SIKI DENETİM
Kartal’ın çeşitli mahallelerinde düzenlenen koronavirüs denetimlerinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymayan esnafa uyarılarda bulunuluyor kurallara uymayan esnaf ve vatandaşlarla birebir sohbetler yapılarak önceliklerinin sağlık olduğunu birkez daha hatırlatıyorlar .

UYARILDI..
Denetleme esnasında bir marketin manav reyonun da ürünleri elleri ile seçen bir vatandaş ta uyarıldı..
20 mahallede sürecek

Kartal Belediyesi ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ortaklaşa düzenlediği denetimler tüm gün 20 mahallede devam edecek.


Kartal’da yaşayanlar Başta Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir olmak üzere Kartal Belediye Başkan’ı Gökhan Yüksel’e ve Kartal İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman’a teşekkür ettiler ve denetimler böyle sıklıkla devam ettikçe kendimizi daha güvende hissediyoruz dediler..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 28 Ekim 2020 Çarşamba 08:39   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir