- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kartal’da “ŞİMAL”Rüzgarı Esecek

Eğlence ve yeme içme sektöründeki yatırımlarına kısa zaman önce başlayan “ŞİMAL” sahne İstanbul Kartal’da örnek bir mekan olarak hizmete girdi.

Şimal sahne bar’ın seçkin bir müşteri kitlesinin yanısıra ,canlı müzik sahnesi göz dolduruyor.

Yepyeni bir yaşam tarzı

Şimal sahne ismiyle hayata geçirilen mekan; tasarımı, menüsü, müziği ve hizmet anlayışı ile misafirlerine yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Bu güzel mekanın genç ve güzel işletmecisi Çağla Şengül ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. Şengül bizlere “ŞİMAL”sahneyi anlattı;

Çağla Şengül ,merhaba hoşgeldiniz ŞİMAL sahne 150 kişi ağırlama kapasitesine sahip,mutfak olarak seçkin lezzetlerin yer aldığı öğle ve akşam menüsünün yanı sıra, çok zengin bir şarap kavı ile füzyon ve moleküler kokteyller gibi özel içkilerin hazırlandığı iddialı bir mekan.

Akşam yemeğinin yanısıra sabah kahvaltımız ve iş yemeklerinin, ağırlama ve kutlamaların, iş çıkışı buluşmaların Kartal’daki en özel adresi olmaya adayız .Mekan, haftanın belirli geceleri kulüp bar olarak da hizmet vererek Kartal ‘da eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiriyor.

Özellikle kadınların rahatlıkla gelip eğleneceği,gelen misafirlerin kendilerini evinde hissedeceği ortamı sağlamak en büyük arzumuzdur dedi .

Şengül , “ Türkiye, perakende ve hizmet sektöründeki lüks markalara olan ilgisi ve arzusu ile bizim için çok heyecan verici bir olay,”ŞİMAL”sahne olarak, bu üst düzey bar ve restoranın bölgedeki ilk mekanını Kartal’da hizmete açarak düzgün ve kaliteli bir mekan ihtiyacını önemli bir karşılayacağız ifafelerini kullandı.

“Şimal”sahne için şunları söyleyebiliriz.

Uzun saatler için tasarlandı

Dekorasyonundan eleman seçimine ve menü hazırlıklarına kadar her detayı büyük bir titizlik içerisinde hazırlanan ve misafirlerinin günün farklı saatlerindeki; öğle-akşam yemekleri, bar ve geç saat eğlenceleri için tüm beklentilerine yanıt verebilecek konforu barındıran”ŞİMAL”bar çok uzun saatler geçirilebilecek bir mekan olarak tasarlanmış. Bar, konularında bilgili çalışanlarının özenli, titiz hizmeti ile de Kartal’ın önde gelenlerinin, eğlence yeme-içme meraklılarının ilk tercihi olmaya aday.

Yeni yılda özel programıyla müşterilerine hizmet verecek olan “ŞİMAL “SAHNESİ kaçmaz diyoruz .

Hayırlı olsun bol kazançlar diliyoruz.

HABER FOTO ;NURAY YILMAZ