MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Kartalı yönetenler Yakacık’ta buluştu
Kartalı yönetenler Yakacık’ta buluştu

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir tüm birimleri ile “Muhtarlar Nezdinde Açık Kapı” başlaığı altında Yakacık’ta vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm ürettiler.

Yakacık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Kartal İlçe Tarım Müdürü Mustafa Deniz, Sağlık Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü yetkilileri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir’in başkanlık ettiği toplantıda vatandaşlar yaşadıkları sorunları ve taleplerini dillendirdiler. İlçedeki bütün sorunluları bir arada olmasından memnun olduklarını dillendiren vatandaşlar mahallelerinde yaşadıkları sorunları, direk muhataplarına iletme imkanını buldular.

Vatandaşların şikayet ve isteklerini tek tek not alan yetkililer bütün sorunların çözümü konusunda anında çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaştılar.

Vatandaşların ortak sorunu “Uyuşturucu”
Toplantıya katılan Yakacıklı vatandaşların büyük çoğunluğunun ortak sorununun uyuşturucu oldu. Vatandaşlar özellikle Emniyet Müdürü Sinan Dallı’ya, sorunun çözümü konusunda daha çok özveri istediler. Özellikle park, metruk yapılar ve ormanlık alanlarda belirli saatlerden sonra uyuşturucu kullanımı ve satışı konusunda büyük haraketlilikler yaşandığını vurgulayan vatandaşlar belirli saatlerde emniyet güçlerinin buralara daha sık kontrol etmelerini istediler.

Sorunun ciddiyetinin farkında olduklarını belirten Dallı, vatandaşlara bu tür olaylarla karşılaşmaları durumunda ne yapmaları konusunda bilgilendirdi.

Vatandaşların talep ve isteklerini not alan yetkililer, bazı sorunları anında çözüme kavuştururken bazılarında not alarak gerekli işlemlerin başlatılacağını vurguladılar.

📆 15 Eylül 2022 Perşembe 20:19   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir