- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“KARTALİMA YENİ SEZONA HAZIR “

Kartal’da hizmet veren Kartalıma balık restaurantı ilk günden bu yana verdiği hizmet kalitesi ve kendine özgü lezzeti ile Kartal’a değer katan mekanların başında geliyor.

Baran Akar yönetiminde hizmet veren Kartalima Balık, özellikle yerli-yabancı siyasetçi, işadamları, sanatçılar yönetmenler ve futbolcuların Kartal’a gelip de uğramadan geri dönmedikleri mekanların başında yer alıyor.

Menüsü oldukça zengin olan bu mekan, Kartalın Balıkçılar çarşısında denize sıfır konumuyla, huzurlu bir ortamda yemek yiyebileceğiniz, nadide bir mekan.


Kartal’da hizmet veren, Kartallı vatandaşların uğrak noktası olan bu mekanın en önemli özelliği kendine özgü olan lezzetli yiyecekleri. Mevsimine göre çok farklı mezeler ile damakları şenlendiren Kartalima balık her gün çeşitli mezesi, taze ve mevsiminde balık servisiyle de oldukça tercih edilen mekanlardan. Deniz ürünlerinin tamamında çok çeşitli pişirme ve servis etmesiyle ünlenen mekanda kömürde ızgara balıklar, kalamar, ahtapot, karides, kerevit, ıstakoz gibi deniz ürünleri, sizlerin istediğiniz şekilde sofranıza servis ediliyor. Günün her saati hizmet veren Kartalima Balıkçısı müşterisine hizmeti, sadece balık ve meze ile de sınırlı değil. Deniz mahsullü salata lezzetleri ile sizi kendi lezzetine hayran bırakıyor.

“Kartalima Restaurant lezzetleri iki satıra sığmaz.” diyen Mekan sahibi Baran Akar Balık lezzet deneyimini yaşamak isteyen herkesi mekanında ağırlamaktan da mutluluk duyacağını ifade ediyor. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında rezervasyon yaptırmadan gelindiğinde yer bulma ihtimalinin düşük olduğunu belirten Baran Akar olumsuzlukları önlemek için (0216 389 21 41 ) numaralı rezervasyon numaralarından mutlaka rezervasyon yaptırılması ricasıyla yolu düşen herkesi Kartalima Balığa beklediğini söylüyor.

Kartalima yeni sezonda, müşterilerini bekliyor .

Adres:Kordonboyu mahallesi,Çetin Emeç Bulvarı,Kartal babacılar çarşısı.

Haber ;Nuray Yılmaz..