MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Kartallı Muhtarlardan Taziye Ziyareti
Kartallı Muhtarlardan Taziye Ziyareti

Kartal’ın 20 mahallesinde görev yapan muhtarlar, Kartal Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık’a taziye ziyaretinde bulundu. Annesi Latife Saltık’ı kaybeden Yavuz Saltık, taziyeleri Mevlanakapı Sosyal Tesisleri’nde kabul etti. Ziyarette taziye dileklerini ileterek başsağlığı dileyen Kartallı mahalle muhtarlarına, İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık da teşekkür etti.

Muhtarlardan Daire Başkanlarına  Hayırlı Olsun Ziyareti

Taziye ziyaretinin ardından yeni görevlerine atanan Kartal Belediyesi’nin iki eski müdürünü ziyaret eden Kartallı muhtarların ilk durağı Edirnekapı oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı görevine getirilen Ayhan Taş’ı makamında ziyaret eden Kartallı muhtarlar kendisini tebrik etti. Kartal Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olarak daha önce görev yapan Ayhan Taş da nazik ziyaretleri için Kartallı muhtarlara ve müdür Banu Kocadağ’a teşekkür etti.

Muhtarlar daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevine yeni atanan Enif Yavuz Dipşar’ı ziyaret ederek tebrik etti. Kartal Belediyesi’nde Kreş Müdürü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü olarak görev yaparken önce İBB Sosyal Hizmetler Şube Müdürü, daha sonra ise Daire Başkanı olarak atanan Dipşar, nazik ziyaretlerinden dolayı hem muhtarlara hem de Kartal Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ’a teşekkür etti.

Yine Kartal Belediyesi’nde görev yaparken İBB Sosyal Hizmetler Şube Müdürü olarak atanan Güray Ünseven’de tebrik ziyaretine katılarak Kartallı muhtarlar ile bir araya geldi.

Galeri
📆 11 Kasım 2022 Cuma 13:36   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir