MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Kartalspor Başkanı Ali Apaydın’dan Cevap Niteliğinde Paylaşım.
Kartalspor Başkanı Ali Apaydın’dan Cevap Niteliğinde Paylaşım.

Kartalspor Başkanı Ali Apaydın,Kartalspor Başkanlığı için yapılan çağrılar ,Sosyal Medya hesabından yapılan haber ve paylaşımlara cevap niteliğinde dikkat çeken paylaşım yayınladı.

Sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Başkan ,Apaydın ekibinizi kuru,gelin ben bu Kulübü yönetmek istiyorum deyin ,Kongre kararı alalım ,Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarla Kartalsporu yıpratmayı doğru bulmuyorum ifadelerini kullandı.

İşte Başkan Ali Apaydın’ın Sosyal Medya hesabında paylaştığı o mesaj..

BÜYÜK KARTALSPOR CAMİASINA!..
Son günlerde şanlı Kartalspor Kulübüne ve Başkanına sosyal medya üzerinden organize şekilde yapılan paylaşımlardan duyduğum üzüntüyü bilmenizi isterim. Kaldı ki her fırsatta gelin kulübe başkan olun çağrısını yapan ve karşılığını bulamayan ve hala kulübümüzü ve sizleri temsil eden bir başkana sosyal medya üzerinden yapılan saldırıları doğru bulmuyorum. En son 13 Nisan 2019 tarihinde yaptığımız olağanüstü genel kurula sadece 6 üye katılmıştır. Kartalspor Kulübümüzü sosyal medya üzerinden yıpratmayı lütfen bırakın. Kulüp başkanlığı seçimi kongre ile olur. Şimdi bir kez daha tekrar ediyorum; ekibinizi kurun, gelin, ben bu kulübü yönetmek istiyorum deyin hemen kongre kararı alayım.

Saygılarımla.

Galeri
📆 29 Temmuz 2019 Pazartesi 22:57   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir