- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“KAYMAKAM ABDULLAH DEMİR ,ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ UNUTMADI”

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, eşi Elif Demir ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında Şehit ve Gazi Aileleri onuruna yemek programı düzenledi .

Kaymakam Abdullah Demir ve eşi Elif Demir ev sahipliğinde Kartalda bulunan Şafak Döner Restaurantta düzenlenen yemek programına, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kartal belediye Başkan yardımcısı Cengiz Türkmen, Kartal İlçe Milli eğitim müdürü Harun Tüysüz ,Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı,Kartal Müftüsü Mustafa Baytar,şehit ve gazi aileleri ve gaziler, kurum yöneticileri ve siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yemek öncesi Kartal Müftüsü Mustafa Baytar,tarafından dua yapıldı .Duanın ardından Baytar,katılımları dolayısıyla başta aileler olmak üzere herkese teşekkür etti.

Yemek öncesi ve sonrası Şehit ve Gazi Aileleri ile sohbet ederek, ailelerle yakından ilgilenen Kaymakam Abdullah Demir ve Elif Demir kapılarının ve gönüllerinin kendilerine her daim açık olduğunu belirterek, bir sıkıntıları olmaları durumunda her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

HABER FOTO ;NURAY YILMAZ