- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kaymakam Kubilay İçin Veda Programı Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Dilovası Kaymakamlığına atanan Kaymakam Metin Kubilay için veda programı yapıldı.

2016 yılından bu yana Sultanbeyli’de görev yapan ve Kocaeli Dilovası Kaymakamlığına atanan Kaymakam Metin Kubilay için veda programı düzenlendi. Programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “İlçemizde 2016 yılında göreve başlayan Sayın Kaymakamımız Metin Kubilay’a Sultanbeyli’miz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımız görev süresi boyunca projelerimize büyük destek verdi ve ilgi gösterdi. Sultanbeyli’mizin kalkınmasında ve gelişmesinde emekleri büyük. İlçe sakinlerimizle de kurduğu sıcak diyaloglar ve ilişkilerle hemşehrilerimizin gönlünde yer edindi. İnşallah yeni görev yerinde daha da başarılı projelere imza atacağına inanıyoruz. Görev yeriniz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Kaymakam Metin Kubilay da yaptığı konuşmada, “Güzel ilçemiz için Sultanbeyli Belediyesi ile büyük çalışmalar gerçekleştirdik. İlçemizin gelişmesi için gösterdiği çaba ve iş birliklerinden dolayı Başkan Hüseyin Keskin ve Sultanbeyli Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Sultanbeyli’nin yeri bende hep ayrı olacak. Samimi insanlarla birlikte çalışmaktan mutluluk duydum. Sultanbeyli’de güzel bir atmosfer var ve Sultanbeyli’nin her zaman gönlümde ayrı yeri olacak. Burayı sevdim ve sevmeye de devam edeceğim. ” şeklinde konuştu.