MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Kedi ve Köpekler Marifetlerini Gösteriyor”
“Kedi ve Köpekler Marifetlerini Gösteriyor”

Pendik Belediyesi tarafından 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Gününe özel düzenlenen etkinlikte sevimli dostlar bir araya geliyor.Neşeli Patiler Köpek Eğitim Parkında gerçekleşen etkinlikte kedi ve köpeklerin ayrı değerlendirildiği yarışmalar yapılıyor.15 Nisan’a kadar uzatılan etkinlikte kazananlar evcil hayvan eşyaları ödülü alacak.

Hayvan dostu Pendik Belediyesi 5 Nisan’da başlattığı Neşeli Patiler Yarışması’nda kedi ve köpekleri hayvanseverlerle buluşturdu. Birçok cins ve türden evcil kedi ve köpeğin katıldığı yarışmada köpeklerde komutları algılama ve itaate bakılırken kedilerde ise tüy parlaklığı ve temizliği göz önünde bulunduruldu. Etkinliğe Pendik’in farklı bölgelerinden pek çok ziyaretçi katıldı. Kedi ve köpeklerin rahatça gezdiği alanda eğlenceli anlar yaşandı. Yarışmaya katılan köpekler parktaki özel alanlarda kurulmuş parkurlarda marifetlerini gösterdi. Yeteneklerini yarıştıran minik dostlar eğitim tahterevallisinden koşup köpek tünelinden geçerek parkuru tamamladı.arışmanın kazananları açıklanacak ve evcil hayvan eşyalarından oluşan ödül paketleri alacak.Hava koşulları ve gelen yoğun talep sebebiyle 15 Nisan’a kadar uzatılan etkinlikte kedi ve köpekler yarışmaya devam ediyor.

Alanda mamalarını yiyip neşeyle koştular

Etkinlikte aynı zamanda mama dağıtımı da gerçekleşti. Tüm katılımcılarakedi-köpek maması dağıtımı yapıldı. Gün boyunca doya doya mama yiyen ve neşeyle koşan hayvanlar sahipleriyle birlikte güzel vakit geçirdi. Büyüklü küçüklü pek çok köpeğin ve kedinin neşesi kameralara yansıdı. Bunun yanında katılımcı hayvanların muayeneleri ve aşıları da alanda bulunan görevlilerce yapıldı.

📆 07 Nisan 2021 Çarşamba 22:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir