MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Eğitim, Manşet, Toplum » KEP NEDİR? TÜRKKEP KEP BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
KEP NEDİR? TÜRKKEP KEP BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) sisteminin önemi pandemi süreciyle birlikte daha net gözler önüne serildi ve bu süreç gösterdi ki yeni dünyanın dijital ortam üzerine şekillendiği gelecekte KEP’i olmayan kalmayacak.

E-Dönüşümün Güven Kurumu Türkkep, 200’e yaklaşan bayisiyle ile Türkiye’nin hemen her ilinde hizmet veriyor. KEP sahibi olmak için Türkkep’in web sitesi üzerinden https://turkkep.com.tr/on-basvuru/kayitli-elektronik-posta-on-basvuru/ başvuru formunu doldurarak kolayca KEP sahibi olunabiliyor. Türkkep ayrıca KEP almak isteyen müşterilerine evlerinde ve ofislerinde de hizmet veriyor. 

Dijitalleşme ve teknolojinin gelişmesine paralel çalışma yaşamı ve iş yapış şekilleri değişime uğruyor. İşleyiş dijital, iş yaşamı ofisin dışında şekilleniyor. Her türlü ticari, hukuki yazışma ve belge paylaşımlarını, gönderildiği biçimde koruyan, iletildiğini delillerle ispatlayan ve gönderilen içeriğin değişmemesini ve güvende kalmasını sağlayan KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) sistemi, iş yaşamının daha güvenli ve sağlıklı işleyişi açısından önemini gün geçtikçe artırıyor. Özellikle son yıllarda sıklıkla gündeme gelen KEP, ticari kuruluşlar yanı sıra artmaya başlayan kişisel kullanım oranları ile de dikkat çekiyor.

Galeri
📆 09 Haziran 2021 Çarşamba 14:12   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir