- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kreş Öğrencileri Timsah Park’ta Macera Dolu Bir Geziye Çıktı

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde eğitim gören minikler, Tuzla’da bulunan Timsah Park’ı ziyaret etti. 

Türkiye’nin; bünyesinde en fazla kreş barındıran belediye müdürlüğü olmasının yanı sıra çocukları; bilim, sanat, kültür, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yetiştiren Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, eğitim verdiği minik öğrencilerin hayal dünyasını zenginleştirmek ve deniz altında yaşayan canlıları tanıtmak amacıyla onlar için unutulmaz bir gezi gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim alan öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Tuzla’da bulunan Timsah Park’ta eğlence dolu bir gün geçirdi. Farklı türlerdeki çok sayıda deniz canlısını ilk defa görme şansını yakalayan küçük Kartallılar, farklı ve sıra dışı bir dünyanın kapısını araladı.

Sualtı canlılarının türlerine göre farklı habitatlarda sergilendiği Timsah Park, 8 bin metrekare alan üzerine kurulu ve her yaştan ziyaretçisine egzotik su altı canlılarını yakından görme ve onları daha iyi tanıma fırsatı sunuyor. Kartallı minik öğrencilerin devasa alan üzerine kurulu parktaki gezisi ise yaklaşık 1 saat sürdü. Çocuklar, karşılaştıkları farklı türlerdeki birçok canlıyı merakla gözlemleyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.