- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Kreşli Minikler, Cumhuriyet Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı kreş öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Bülent Ecevit ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde hazırladıkları gösterileri, alkışlar eşliğinde sahneledi.

Kreş Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilki, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, çok sayıda meclis üyesi ve birim müdürü katıldı.

Kutlamalar sırasında kreş öğrencilerinin teatral ve dans gösterileri ise izleyenlerden tam not aldı.

Kreş Müdürlüğü’nün bir diğer kutlaması ise Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mustafa Kul, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Kutlamada, kreşli miniklerin sahneledikleri gösteriler ise izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, kutlamaların sonunda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en fazla kreşine sahip olan belediyesi olarak,  Cumhuriyet değerlerine Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmeye devam ettiklerini kaydetti. Başkan Gökhan Yüksel, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve tüm silah arkadaşlarının önünde saygıyla eğiliyorum. Cumhuriyetimizi miniklerimizle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Tüm kreş öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.