MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Kültür başkan yardımcısına anlamlı ziyaret
Kültür başkan yardımcısına anlamlı ziyaret

Kartal gazeteciler derneğinden Kartal Belediyesi Kültür başkan yardımcısı Adem Uçar’a ziyaret;

Kartal Gazeteciler Derneği yönetim ve denetleme kurulu üyeleri Kartal Belediyesi Kültür Başkan yardımcısı Adem Uçar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kartal gazeteciler derneği’nin çalışmaları ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan dernek başkanı Selim Akdoğan ve genel sekreter Necmettin Gültekin özellikle Kartal Belediyesi ile Kartal’da çalışan gazetecilerin sorunları üzerinde duruldu.

Kartal Belediyesi’nin çeşitli kültürel çalışmaları ve bu çalışmaların karşılığında gazetecilerle yapılan hizmet alımları dile getirildi.

Başkan yardımcısı Uçar; bu konuda Kartal Belediyesi adına yeni bir yapılanmaya ve ekonomik anlamda iyileştirmeye gidildiğini belirten Uçar, gazetecileri en iyi şekilde desteklemeyi arzuladıklarını, işlerini kolaylaştırmak adına belediyenin yapabileceği her çeşit kolaylığı sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Ayrıca Sayın Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de gazetecilerle ilgili iyi niyetini belirterek basın ve kültür etkinliklerinin gazetecilere önceden duyurulması adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışacaklarını belirtti. Kartal’daki tüm gazetecilerin yeni yılını kutlama dileğinde bulundu., Ziyaret kültür başkan yardımcılığı girişindeki sanatsal duvar tablosunun önündeki fotoğraf çekimi ile son buldu.

İkinci ziyaret; Kartal Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler makamında ziyaret edildi. Güler ile yapılan sohbette gazetecilerle basın müdürlüğü arasındaki haberleşme konusu, yıl içinde yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacaklar çalışmalar üzerine duruldu. Kültür ve basının ziyaretine Kartal Gazeteciler Derneği başkanı Selim Akdoğan, genel sekreter Necmettin Gültekin, Başkan yardımcısı Nuray Yılmaz, muhasip İfakat Çakı, yönetim kurulu üyesi Halil Topal, denetleme kurulu Başkanı Murat Karaca, üye Ömür Hanzey katıldılar.

Sonuç olarak; Kartal Belediye Başkanı Sayın Gökhan Yüksel’in yeni yıl kutlama dilekleri doğrultusunda gazetecilere çikolata ikram edildi.

Kartal Gazeteciler Derneği olarak, başta Kartal belediye başkanı sayın Gökhan Yüksel’in nezninde başkan yardımcısı Adem Uçar, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler’e teşekkür ederiz.

📆 29 Aralık 2022 Perşembe 12:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir