- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

M.OKTAY AKSU,”PARK YAPMAK KOLAY”

Kartal belediyesi Aralık ayının üçüncü Meclis toplantısını, Meclis ikinci Başkanı Olcay Özgün Başkanlığında yaptı.

Toplantıda ,Kartal Belediye Başkan Vekili,İBB Meclis Üyesi M.Oktay Aksu gündemle ilgili söz aldı.Ak parti gurubunun parklarla ilgili eleştirilerine cevap verdi.

Oktay Aksu,konuşmasında park yapalım park yapmak kolay ,önemli olan parka bakmak dedi.Kartal belediyesi olarak parklarımızın temizliğine özen gösteriyoruz , arkadaşımız parktan çıkıyor ,arkasından komşumuz geliyor çekirdek kabuklarını atıyor ,sonra başka bir komşumuz geliyor resim çekiyor ve şikayette bulunuyor .Bu sorunlarla ne yazıkki karşılaşıyoruz ifadelerini kullandı.

“KARTALIMI’ZA VE İSTANBUL HALKIMIZA YAŞAM VADİSİNİ HİZMETE AÇACAĞIZ”

Oktay Aksu’dan Aydos’ta yaşam vadisi müjdesi

“KARTAL’DA DEPREM TOPLANMA ALANLARI ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR “

Kartal Belediye Başkan Vekili Oktay Aksu ,Kartal’da deprem toplanma alanı çalışmamız devam ediyor ifadesini kullandı,Aksu devam etti her mahallede deprem toplanma alanlarını çoğaltmayı hedefleyen bir çalışma yürütüyoruz.Özellikle parklarda ciddi sorun teşkil eden aydınlatma sorununu çözmek için ayrı bir çalışma içerisindeyiz dedi.

“TEŞEKKÜR BEKLERDİM”

Aksu’dan Ak Parti gurubuna sitem, Komşuluk ve Dayanışma merkezi açtık bilmeyenler için söylüyorum,parkları eleştirirken ben bu güzel merkez için Ak Parti gurubundan bir teşekkür beklerdim ifadesini kullandı.

HABER NURAY YILMAZ.