MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “MAHALLE’DEN İYİLİK TAŞTI “
“MAHALLE’DEN İYİLİK TAŞTI “


Hani bazen kızdığımız sosyal medya varya bu sefer o kadar güzel işlere vesile oldu ki, haberini yapmadan edemedim.
İstenilince güzel işlere sebep olan sosyal medya hesaplarımızı hakkıyla kullanınca bir iyilik yumağına dönüştüğünü de gördük.
Emekli Emniyet mensubu ve uzun yıllardır Soğanlıkta yaşayan Hayrettin Aydın’ın kurmuş olduğu “Soğanlık Sakinleri” sayfasında adeta kenetlenen sayfa üyeleri yaptıkları ile bir alkışı hakkettiler sanırım.


Sayfa kurucusu Hayrettin Aydın konu ile ilgili şu açıklaları yaptı..

”Soğanlık Sakinleri”sayfası Gönüllüler Sosyal Destek Grubu arkadaşlarımızın organizasyonunda daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşkara ulaşıyoruz , Kartal Çankırılılar derneğinde yapmış olduğumuz ihtiyaç fazlası giysi dağıtımı etkinliğimizin ardından ,Trabzon İli Beşikdüzü İlçesi sosyal dayanışma ve yardımlaşma Derneğinde yardımlarımıza devam ettik. Sayfamızda sadece ihtiyaç sahiplerine ulaşmıyoruz ,mahalle esnafımızın kalkınması ve tanınması içinde elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz .


Yardım Etkinliklerimiz sabah erken saatlerinde başlıyor pandemi kurallarına uygun hijyenik maske mesafe, ateş ölçer ve hes kodu kontrolüne titizlikle uyarak yardımlarımızı yapıyoruz .Sayfamıza bu anlamda çok sayıda katılımcı katılmıştır.Bizlere güvenen herkese çok teşekkür ediyoruz güvenlerini boşa çıkarmamak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz .
İhtiyaç sahiplerinin isteklerini not olarak alınmış ilerki tarihlerde talepleri değerlendirerek üyelerimizle paylaşmaya devam edeceğiz ifadesine yer verdi.


Etkinliğimiz bizleri misafir eden Sivil Toplum Kuruluşları ve değerli başkanlarına Soğanlık sakinleri gurubu ve vatandaşlarımız adıan teşekkür ediyoruz .
İyiki varsınız birlikte daha güçlüyüz”…
Hayrettin Aydın
Sayfa kurucusu

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 20 Nisan 2021 Salı 20:31   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir