- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Maltepe Belediye Meclisi’nden karla mücadeleye tam not

Maltepe Belediye Meclisi’nden karla mücadeleye tam not
 
Maltepe Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısında ilçede karla mücadele çalışmaları ele alındı. Başkan Ali Kılıç birkaç ara sokakta yaşanan sıkıntılar dışında ilçe genelinde çok başarılı bir mücadele verildiğini belirterek çalışanlara teşekkür etti.

Maltepe Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısı  Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında yapıldı. Toplantıda Ali Kılıç, CHP, AK Parti ve MHP grup sözcüleri, Maltepe Belediye Meclis Üyesi Gönül Dinler’in eşi Mazlum Dinler’in ani kalp krizi sonucu vefatından dolayı üzüntülerini paylaşarak Dinler ailesine ve CHP camiasına başsağlığı dileklerini iletti. Başkan Kılıç yaptığı konuşmada “Merhum Mazlum Dinler’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Değerli çalışma arkadaşım Gönül Dinler’e ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı’nda görev yapan eski  yöneticilerimizden Ülkü Mete geçtiğimiz ocak ayında Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhum Ülkü Mete’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.” dedi. 

Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüs testinin pozitif çıkması dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini de ifade etti.  
 
KARLA MÜCADELE BAŞARIYLA TAMAMLANDI 
Ocak ayında İstanbul’da, Maltepe’de ve Türkiye’de son yılların en çetin kış koşullarının yaşandığını hatırlatan Kılıç şunları söyledi: “Maltepe’de ciddi bir kar yağışı gözlemlendi. Gururla ifade etmek isterim ki Maltepe’de ana arterlerin bir an önce açılması noktasında arkadaşlarımız çok ciddi çaba sarf ettiler. Bizzat benimde başında bulunduğum kepçe ve greyderlerle ne yazık ki vatandaşlarımızın bazı sokaklarda kaldırımlara park etmesi nedeniyle bazı ara sokaklara giremedik. Bundan  dolayı bazı aksaklıklar olmasına rağmen genelde  Maltepe’de trafiğin aktığını, çok büyük sıkıntılar yaşanmadığını ifade etmek istiyorum. Karla mücadele kapsamında 35 araç, 762 personelle 7-24  hizmet verdik. Emekçi arkadaşlarıma, soğuk günlerde hiç sakınmadan Maltepe halkına hizmet veren arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Sokaklardaki hayvan dostlarımızı unutmadık. Arkadaşlarımız 500 kilo mamayla sokaktaki dostlarımıza yetiştiler.”