- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Maltepe Cemevi Kahvaltı Programında Bir araya geldi”

“Maltepe Cemevi Yeni Yönetiminden Kahvaltı Programı”

Maltepe Cemevi Yöneticileri bölgenin iş insanları ve vatandaşlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Maltepe Cemevi başkanı Aydın Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri programa katılanlarla tek tek ilgilendi.

Cemevi toplantı salonunda düzenlenen kahvaltı programı dedenin yemek duasıyla başladı. Yemek duasından sonra Cemevi Başkanı Aydın Özdemir Yaptığı konuşmada, dayanışma çağrısında bulundu.

Aydın Özdemir yaptığı konuşmada; “Değerli canlar, 9 Ekim 2022 tarihinde yapılan seçim ile yeni yönetimimiz görev başına geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana çeşitli temaslarda bulunduk. Geçmişten bu yana başkanlarımızın yaptığı çalışmaları tespit ettik. Ahde Vefa çerçevesinde Bayram Aktaş ve Yusuf Er başkanlarımızın isimlerimin yaşatılmasını için çeşitli girişimlerde bulunduk. Bu amaçla mutfağımıza Bayram Aktaş, yemekhanemize Yusuf Er’in isimlerini verdik.

Geride bıraktığımız 40 gün ve önümüzdeki 3 yıl içerisinde yapabileceklerimiz konusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada siz değerli canlarımızın değerli katkılarıyla bu sorunlarımızı aşacağız. Birlik ve dayanışma ruhunu sizlerle tekrar canlandıracağımızı eminim. Her zaman söylediğimiz gibi burası bizim, sizin olduğu gibi, bu kültürü, inancı devam ettirecek olan çocuklarımızındır” ifadelerini kullandı.

Başkanın konuşmasından sonda kahvaltısını yapan iş insanları ve vatandaşlar beraberce sohbet edip ileriye yönelik neler yapılacağı yönünde fikir alışverişinde bulundular.