- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması: Kuvvetli yağış, kar ve fırtınaya dikkat!

Meteoroloji’den yapılan son dakika hava durumu açıklamasına göre hava sıcaklığının Marmara ve Batı Karadeniz’de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Depremle sarsılan Manisa’da yağış görülürken, Elazığ ve Malatya’da karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adıyaman çevrelerinde de kuvvetli yağmur ve sağanak, 1000 metrenin üzerindeki kesimlerde yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. İşte yurtta hava durumu…

17:25 – 30 Ocak 2020Haberler [1]Gündem [2]

Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması: Kuvvetli yağış, kar ve fırtınaya dikkat!

REKLAM

HABERİN DEVAMI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli, Edirne Iğdır, Ağrı ve Van illeri dışında kalan tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz, Antalya’nın doğu ilçeleri ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Elazığ, Bingöl, Muş ve Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Çok bulutlu, Bölgenin Kırklareli ve Edirne dışında kalan kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı, Bilecik çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Kocaeli, Yalova, Bursa, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.