MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » MHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BASINLA BİR ARAYA GELDİ
MHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Saklı Köşk kafede yerel basınla bir araya gelen MHP Kartal İlçe Başkan’ı Metin Özüpek’e İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Basın’lı,İlçe Sekreteri Zübeyir Kurt,Meclis Üyeleri Mehmet Gödekdağ,Yaşar Cevdet Karamanlı ve çok sayıda gazeteci katıldı.

KISA FAKAT ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPAN öZÜPEK ”KARTALIN EN ÖNEMLİ SORUNU BENCE DİYALOG EKSİKLİĞİ”dedi.


Kartal Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Metin ÖZÜPEK,bu arada gazetecilerin yönettiği soruları samimiyetle ve içtenlikle cevapladı.
Yerel basınla her ay bir araya geleceklerinin altını çizen, Kartal’ın sorun ve sorunlarını masaya yatırarak MERCEK altına alacaklarının özellikle kaydetti.2023 yılından önce ERKEN GENEL SEÇİM OLMA ihtimalinin hemen hemen yok gibi odluğunu hatırlatan ÖZÜPEK,”.Kartal’ın en önemli sorunu bence DİYALOK eksikliğidir kartal Belediye Başkanı Sayın Gökhan YÜKSEL ile belediye başkanı seçilmeden önce ağabey-kardeş ilişkilerimiz vardı.

Belediye başkanı seçildiğinde tebrik etmek izin randevu talebinde bulunduk. Ne var ki 15 gün geçmesine rağmen randevu telebimize cevap gelmedi ve randevu talebimizi geri çektik” açıklaması yaptı.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’ na öz eleştire de bulunan ÖZÜPEK,” HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DEYİMİ BOŞ ÇIKTI” yorumunu yaptı.


Bu arada Hatay da ki yangına ve Azerbaycan-Ermenistan savaşına da değinen ÖZÜPEK,”Hatay da ki yangının Soba taş olduğu ortada Azerbaycan-Ermenistan savaşına gelince Ermenistan ordusuna karşı topraklarını koruma adına kahramanca savaşıyorlar. Ne var ki ATEŞ KES İLAN edilmesine rağmen Ermenistan ATEŞ KES İHLALİ yaptı ve GENCE kasabasına füze saldırısında bulundu. Gelişmeleri izliyoruz” ifadesini kullandı.


ÖZÜPEK, Cumhur ittifakının memleketi farklı ve iyi bir sürece getirdiğini de sözlerine ekledi..

Galeri
📆 11 Ekim 2020 Pazar 18:34   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir